Assabenta’t de tot amb Villarreal CF TV!
Assabenta’t de tot amb Villarreal CF TV!
ACF FOTOGRAFÍA

El programa oficial repassa el duel de Copa i els detalls de la Gala de Endavant Esports

Una oportunitat única d’assabentar-se de tot el que envolta al Villarreal. Els aficionats del Submarí podran, a partir d’aquesta vesprada, seguir d’a prop tota l’actualitat de l’equip a Villarreal CF TV, el programa oficial del club groc. L’espai se centrarà tant en el partit d’ahir de Copa del Rei enfront del Cadis com en el pròxim xoc de lliga contra la Reial Societat (diumenge, 19.00 hores, El Madrigal).

El programa oficial comptarà amb un resum especial del xoc davant els andalusos amb les millors jugades, l’especial seguiment a l’afició i tots els protagonistes, així com una completíssima prèvia del partit de lliga enfront dels donostiarres. A més, la Gala de Endavant Esports celebrada dimarts passat en el Paranimf de la UJI també ocuparà un lloc important en el programa, per la qual cosa els aficionats podran rememorar un acte espectacular que ja es va poder veure en directe per Villarreal CF Live.

Segueix-ho en la web oficial i en les televisions locals

El programa s’emetrà avui a les 21.00 hores en Teve 4 (repetició a les 00.00 hores), a les 23.30 hores en Televisió de Castelló, a les 21.00 hores en el Canal 56 (més repeticions) i a les 22.00 hores a Plana 2 TV. Per descomptat també estarà disponible en la web oficial del Villarreal durant tota la setmana.

 

 

 

Compartir.