ASISA, nou proveïdor de salut del Villarreal CF
ASISA, nou proveïdor de salut del Villarreal CF

VILLARREAL CF

L’asseguradora donarà cobertura sanitària a la primera plantilla del Villarreal, als seus equips base i als empleats del club els pròxims tres anys

ASISA serà el nou proveïdor mèdic oficial del Villarreal Club de Futbol. Ambdues institucions han subscrit un acord de col·laboració que tindrà una durada de tres anys i en el qual ha participat com a mediador el Grup Gestoria Pastor.

Com a proveïdor mèdic oficial, ASISA s’encarregarà de l’assistència mèdica i sanitària de la primera plantilla del Villarreal CF, els seus equips de futbol base i empleats del club. La companyia posarà a la seua disposició un ampli quadre mèdic i l’accés als últims tractaments i als avanços tecnològics i assistencials més innovadors en els àmbits de la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar.

Compromís amb la promoció de l’esport

Aquest acord s’emmarca en els principis corporatius de ASISA, que manté com una dels seus senyals d’identitat més recognoscibles un compromís sòlid amb el mecenatge i el patrocini de multitud d’activitats socials, culturals i esportives.

Per açò, l’asseguradora manté un fort vincle amb el foment de l’educació i els hàbits de vida saludables. Aquest compromís es materialitza a través del suport i el patrocini a diferents organitzacions i clubs esportius, amb l’objectiu de la promoció de l’esport des de la base i el suport a joves esportistes. 

Els valors que ASISA vol transmetre i promoure entre els joves a través d’aquests patrocinis esportius són el treball en equip, la competitivitat, la superació personal i la constància.

 

Asisa

Compartir.