Asenjo, premi Sanitas al Més Saludable 13-14
Asenjo, premi Sanitas al Més Saludable 13-14

ACF FOTOGRAFÍA

El meta va rebre el guardó de mans de Juan Luis Rodríguez, director de zona de l’empresa, en el partit contra la Real Sociedad

El jugador del Villarreal, Sergio Asenjo, va rebre segons abans de l’inici del partit enfront de la Real Sociedad en El Madrigal el premi al Jugador Sanitas Més Saludable de la 2013-14. Amb el guardó, el patrocinador metge del Submarí ha volgut destacar la qualitat física, capacitat de treball en equip i la pràctica d’uns hàbits de vida saludables del porter groguet. L’encarregat de lliurar el premi al meta palentí ha sigut Juan Luis Rodríguez, director de zona de Sanitas.

Sanitas és el proveedor mèdic oficial del Villarreal CF des de 2006. Durant aquest temps la companyia ha posat a la disposició del club els seus coneixements sanitaris així com els principals avanços tecnològics i assistencials relacionats amb la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar. Sota la supervisió dels equip mèdics del club, Sanitas porta cap l’assistència sanitària dels membres de la primera plantilla del Villarreal C.F. incloent el seguiment mèdic dels jugadors.

Sanitas
Compartir.