Asenjo, Jugador Sanitas Més Saludable 13-14
Asenjo, Jugador Sanitas Més Saludable 13-14

LFP

El meta rebrà el guardó de mans de Juan Luis Rodríguez, director de zona de la signatura, en el partit contra la Real Sociedad

El jugador del Villarreal, Sergio Asenjo, ha sigut triat per Sanitas, proveïdor metge oficial del Submarí, com el jugador més saludable de la temporada 2013-14. El de Palència, una de les figures clau del Submarí, rebrà el guardó diumenge que ve en el partit contra la Real Sociedad (19.00 hores, El Madrigal) de mans de Juan Luis Rodríguez, director de zona de Sanitas. El premi ha sigut atorgat al meta del Villarreal per la seua qualitat física, la seua capacitat de treball en equip i la pràctica d’uns hàbits de vida saludables.

Sanitas és el proveïdor metge oficial del Villarreal CF des de 2006. Durant aquest temps la companyia ha posat a la disposició del club els seus coneixements sanitaris així com els principals avanços tecnològics i assistencials relacionats amb la prevenció, la salut, la nutrició i el benestar. Sota la supervisió dels equip mèdics del club, Sanitas porta cap l’assistència sanitària dels membres de la primera plantilla del Villarreal C.F. incloent el seguiment mèdic dels jugadors.

Sanitas
{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/Asenjo_sanitas041214_web.mp4{/mp4remote}
Compartir.