Asenjo, jugador Cinc Estreles de Febrer
Asenjo, jugador Cinc Estreles de Febrer
VILLARREAL CF

Els aficionats han triat el porter com a millor futbolista del mes de febrer

Sergio Asenjo és el nou Jugador Cinc Estreles del Villarreal. L’arquer espanyol repeteix guardó després aconseguir també al mes de setembre. En aquesta temporada, el Palència ha estat titular en els 26 partits que ha disputat el seu equip a la Lliga BBVA.

El groc compleix la seva segona temporada a les files del Submarí. Des que va arribar, és un fix en l’esquema del seu entrenador, Marcelino García Toral. El seu gran nivell està sent clau en la bona temporada que està realitzant el Villarreal, el que no ha passat desapercebut per a la seva afició.

Asenjo va debutar a Primera Divisió en 2007 amb el Real Valladolid amb tan sols 17 anys. El seu bon fer li va valer el passi a l’Atlético de Madrid, però les lesions li van perjudicar. També va estar al Màlaga, on tampoc va poder demostrar el seu nivell per les repetides malalties que tant de temps el van mantenir lluny de la gespa. En el Villarreal ha trobat l’estabilitat i la regularitat i està oferint un gran rendiment.

Després de rebre aquest reconeixement de mans de Javier Querol, gestor comercial de la zona, el porter del club groguet s’ha mostrat molt satisfet: “Per a un futbolista sempre és important que es reconegui la seva feina i més si ho fa l’afició. Estic molt agraït als aficionats del Vila-real i per descomptat també a Mahou per haver creat aquest premi. A més, guanyar-lo per segona vegada fa que sigui encara més especial. Intentaré seguir així per tornar a recollir”.

Els aficionats tenen l’oportunitat de triar al millor futbolista de cada mes tuitejant seu nom acompanyat del hashtag # Jugador5EstrellasCVF en el termini que es determini per recollir els vots. Un cop es fa el recompte es proclama al vencedor.

Aquesta iniciativa de Mahou Cinc Estrelles proclama el jugador més destacat de cada mes. El trofeu l’atorga l’afició a través de Twitter al perfil de @futbolmahou, amb la col·laboració del compte oficial del Villarreal CF (@VillarrealCF).

Estigueu atents a @futbolmahou i @VillarrealCF per saber qui serà el jugador Cinc Estrelles del mes de febrer.

#SoymuydeMahou

#QuebiensabeserdeMahou

Compartir.