Asenjo, un gegant al Bernabéu
Asenjo, un gegant al Bernabéu

LFP

El porter de Palència, protagonista de l’empat aconseguit al Santiago Bernabéu

Sergio Asenjo va ser un gegant al Bernabéu. El porter palentí es va erigir en protagonista del duel contra el Real Madrid amb parades de mèrit que van contribuir a que el Submarí sumés un meritori punt al feu del líder de la Lliga.

Per Asenjo, el mèrit és de tots: “L’equip està treballant amb moltíssima humilitat, és jove i té ganes de seguir creixent. Crec que vam fer un autèntic partidàs i aquest punt sap a glòria”.

El porter del Villarreal va defensar la política de rotacions de Marcel·lí lloant la resta dels seus companys: “Aquest equip dóna la cara sempre. Des del primer dia estem tots involucrats. Quan entrenes al 100% els resultats acaben arribant”.

Quant a la seva espectacular actuació individual, Asenjo va preferir globalitzar el seu èxit: “Sempre intente ajudar. Em sento molt estimat al Villarreal i així és molt fàcil treballar. La confiança em fa créixer cada dia”.

Finalment, l’arquer palentí va animar els aficionats a que omplin El Madrigal en el xoc coper de dimecres contra el Barcelona. El Villarreal haurà de remuntar el 3-1 de l’anada per classificar-se per la gran final del torneig del ‘KO’. “Espero que l’afició vagi al Madrigal i ens doni suport perquè els necessitarem. Sortirem a mort intentant aixecar l’eliminatòria. Segur que tenim les nostres opcions”, ha conclòs.

 

Compartir.