skip to content
Ascale, nou patrocinador oficial del Villarreal CF
Ascale, nou patrocinador oficial del Villarreal CF

La imatge de l’empresa més jove del Grup Pamesa lluirà en el revers de la samarreta de joc

El Villarreal CF ha aconseguit un acord de patrocini amb Ascale que es convertix així en un dels patrocinadors oficials del club per al que resta d’esta temporada i la següent (2025). Per a anunciar l’acord, l’entitat celebrarà este dimarts, a les 13.00 hores, un acte de presentació en les instal·lacions de l’empresa castellonenca amb la compareixença del president del Villarreal, Fernando Roig, i el gerent comercial d’Ascale, Ramón Benlloch.

L’esdeveniment, que s’emmarcarà en la III edició de Ceràmica Experience, també comptarà amb la presència del tècnic del Villarreal CF, Marcelino García Toral, i els capitans del primer equip, Raúl Albiol, Gerard Moreno, Dani Parejo i Manu Trigueros, a més dels membres del consell d’administració del club. Una vegada finalitzat l’acte, se li oferirà un cocktail als assistents que, a més, podran gaudir d’un showcooking en directe a càrrec dels jugadors del Villarreal CF.

Gràcies a esta aliança, Ascale incorporarà la seua imatge d’en el revers de la samarreta oficial de joc del Villarreal CF, lluint per primera vegada el seu logo a partir del partit d’este divendres enfront de la Real Sociedad. El club també donarà visibilitat a Ascale en els diferents suports de patrocini oficials de l’entitat.

Sobre Ascale

Ascale és una de les set marques del Grup Pamesa. La firma, creada en 2017, opera en l’àmbit de la cuina i l’arquitectura, oferint solucions avantguardistes i de primera qualitat per a una varietat d’aplicacions. Les seues plaques estan concebudes per a plaques de cocció, façanes, revestiments i paviments, fusionant funcionalitat i disseny per a inspirar projectes excepcionals.

Ascale és el resultat d’una revolucionària tecnologia que elimina tots els límits dels materials convencionals, coneguda com a pedra sinterizada. Es tracta d’un material tècnicament idoni per a revestir l’arquitectura. Des d’Ascale, proposen fer-ho amb una pell funcional, bella i atemporal fins a arribar a l’excel·lència. Un material polivalent, gran i lleuger en 160x320cm i tres grossàries: 6, 12 i 20mm.

Es pot conéixer més sobre ASCALE visitant el seu lloc web.

Compartir.