Art i patrimoni al costat de l’Estadi de la Ceràmica
Art i patrimoni al costat de l’Estadi de la Ceràmica
||||||

La plaça de l’Estadi acull dues escultures monumentals de Jaume Plensa cedides per la Fundació Hortensia Herrero i Mercadona

La cultura i el futbol es donen la mà en els limítrofs del feu ‘groguet’. La plaça de l’Estadi de la Ceràmica acollirà durant un any i mig l’exposició de les escultures ‘Silvia’ i ‘María’ del prestigiós artista Jaume Plensa, gràcies al compromís de l’Ajuntament de Vila-real, la Fundació Hortensia Herrero i Mercadona per promocionar l’art i el patrimoni cultural.

L’acte d’inauguració, celebrat aquest migdia en la Plaça de l’Estadi de la Ceràmica, ha comptat amb la participació d’Hortensia Herrero, presidenta de la Fundación Hortensia Herrero; José Benlloch, alcalde de Vila-real; Juan Roig, president de Mercadona; Fernando Roig, president del Villarreal; i el comissari de l’exposició, Javier Molins. A l’acte també ha assistit una nodrida representació de la directiva del Villarreal CF.

Les peces monumentals que conformen l’exposició són dues de les set escultures de la significativa exposició de Jaume Plensa que la Fundació Hortensia Herrero va fer possible l’any passat en la Ciutat de les Arts i les Ciències de València. Concretament, es tracta de dues figures de set metres d’altura cadascuna i 7.000 quilos de pes que van ser adquirides per Mercadona i la pròpia Fundació. A més, amb el seu trasllat a Vila-real, completen el seu recorregut per les tres províncies de la Comunitat Valenciana, després d’haver estat exposades a València i Elche.

Compartir.