skip to content
“Ara solament podem mirar cap a avant”
“Ara solament podem mirar cap a avant”

ACF FOTOGRAFÍA

Trigueros lamenta l’ocasió perduda davant el Barça, però destaca que ja solament pensen en el Sevilla

 

Sense temps per a mirar arrere. El migcampista del Villarreal, Manu Trigueros, va lamentar hui l’oportunitat perduda front després de la derrota davant el FC Barcelona, si ben el toledà va explicar que no hi ha temps per a doldre’s i l’equip ja solament pot pensar en el Sevilla (diumenge, 19.00 hores, Estadi Ramón Sánchez Pizjuán). “Hi ha una mica de mal sabor de boca perquè vam fer un bon treball. Crec que marcar-li dos gols al Barça és molt difícil i si ells no hagueren tingut eixe poquet de fortuna s’hagueren anat amb les mans buides. Si haguérem guanyat, hauria sigut un colofó perfecte per a celebrar la classificació a Europa, però ara queden tres partits i cal acabar tan bé com siga possible. Solament ens falta un petit esforç més i ara ja solament podem mirar cap a avant. Cal pensar en el Sevilla, que serà un rival tan dur i tan perillós com el Barça o com qualsevol que s’estiga jugant alguna cosa en aquest final de temporada”.

A més, el manxec va destacar que l’equip, malgrat les dificultats que s’ha trobat en aquesta segona volta, segueix treballant amb la mateixa intensitat i il·lusió que el primer dia. “Quan aquest equip no té la pilota, pateix. Però també seguisc pensant que si el Barça no haguera tingut aqueix punt de sort, ho hauria passat malament perquè estàvem tapant ben les seues línies de passada. En aquesta segona volta no sé què pugues haver passat, però sí et puc dir que des de dins hem treballat com el primer dia, hem entrenat com el primer dia i els resultats no s’han donat. En tot cas, ens pot servir per a aprendre de cara a un futur”.

Sobre la seua meteòrica progressió –ha passat de Tercera Divisió a Primera en menys de dos anys-, Trigueros va reconèixer que la situació ha canviat molt i va agrair la confiança i els seus ensenyaments a Marcelino. “Intent sempre fer-ho tan bé com siga possible i ajudar en tot el possible. Cal intentar demostrar en cada entrenament que eres digne de confiança i que pots jugar. Fa dos anys estava en Tercera i sí és cert que les coses han canviat moltíssim. Marcelino m’ha ajudat molt en la meua etapa de reconversió a migcampista i crec que m’anat adaptant bé. Marcelino m’està donant el toc d’experiència que es necessita per a ser migcampista i jo per la meua banda intente fer el futbol que ell vol i fer jugar a l’equip”.

Compartir.