skip to content
“Aquests partits els guanyen els que millor fan les coses”
“Aquests partits els guanyen els que millor fan les coses”
||||

Miguel Álvarez enalteix la il·lusió del Villarreal B i assegura que el seu equip buscarà la victòria davant la UD Logroñés (diumenge, 18.00h)

L’entrenador del Villarreal B, Miguel Álvarez, ha comparegut davant els mitjans de comunicació per a analitzar la històrica eliminatòria davant la UD Logroñés, corresponent a les semifinals de la fase d’ascens a Segona Divisió.

El tècnic de Jaén ha assegurat que l’equip arriba a la important cita a Ferrol amb il·lusió i ganes d’anar per la victòria: “El que hem fet fins ara queda arrere. Ara pensem en la promoció. Arribem bé i estem amb molta il·lusió. Intentarem competir i guanyar. Tenim baixes importants, però ens adaptarem i les suplirem amb el talent d’altres jugadors joves”.

Malgrat que l’empat li valdria al Villarreal B al final dels 120 minuts (encontre i pròrroga), Miguel Álvarez ha assenyalat que el Mini Submarí només pensa a guanyar el partit davant el conjunt de La Rioja: “Si jugues a alguna cosa que no treballes, no guanyaràs. És veritat que l’empat ens serveix, però no podem eixir a empatar. Hem de fer això de sempre, anar pel rival, buscar-los el més a prop possible de la seua porteria i defensar-nos amb pilota. Quan no tenim la possessió, ens ataquen molt i tenim problemes. No ser el que som ens allunya de la victòria”.

Respecte a la UD Logroñés, l’entrenador del Villarreal B adverteix que és un conjunt amb un gran potencial: “És un equip amb molt de nivell. L’any passat jugava en Segona Divisió. És l’únic que ha aconseguit ficar-se en el ‘play-off’. És un conjunt experimentat amb molt bons futbolistes”.

Així mateix, Miguel Álvarez ha destacat que un partit de promoció és molt especial: “Ho gaudirem i a intentar fer el nostre futbol. No podem oblidar-nos de jugar. Tenim ganes de guanyar, però sabent que cal competir, traure els teus punts forts i aconseguir que el rival no traga les seues virtuts. Quan arribes a una promoció no guanyen els millors equips, sinó els que fan millor les coses. Necessitem tindre rigor, a nivell emocional manejar el que puga succeir a cada moment”.

Compartir.