Aquesta vegada sí, és el nostre moment!
||||||

El Villarreal signa un empat històric a Londres i saca el bitllet per a la final de la UEFA Europa League

Sí, sí, sí! El Villarreal CF estarà en la finalísima de la UEFA Europa League després d’aconseguir un competit empat a Londres davant l’Arsenal FC (0-0). Els grocs, que van fer gala de molt de cor durant els 90 minuts, toquen el cel en la capital anglesa per a aconseguir la primera final de la seua història. L’equip de Unai Emery jugarà la gran final el 26 de maig a Gdansk.

Per a la històrica cita davant l’Arsenal FC, Unai Emery va apostar per un onze inicial de garanties, amb Coquelin i Mario Gaspar com a novetats respecte al encontre d’anada celebrat en l’Estadi de la Ceràmica. El somni d’un equip i la il·lusió d’una ciutat estava en joc en l’Arsenal Stadium. El Villarreal va saltar al verd del feu ‘gunner’ sense titubejar, mostrant-se compacte i amb molt de criteri a l’hora de tindre la pilota. En el minut 5, Samu Chukwueze va avisar a Leno amb un tret creuat des del perfil dret. Als vint minuts, va replicar el combinat anglés amb un tret creuat de Aubameyang que va acabar colpejant en el pal. Després de l’esglai dels locals, es va lesionar Samu Chukwueze, que es va veure obligat a eixir del terreny de joc, deixant el seu lloc en el camp al jove Yeremy.

A la volta del descans, l’equip de Unai Emery va malmetre una gran oportunitat per a avançar-se en l’Arsenal Stadium. Gerard Moreno va rebre de Paco Alcácer a l’interior de l’àrea, va tractar si es fes un espai per a disparar, però el seu xut el va detindre sense problemes Leno.

Amb el pas dels minuts, els locals van fer un pas al capdavant, tractant de generar perill i donar-li la volta a l’eliminatòria. Els grocs van patir, resistint els envits ‘gunners’. L’ocasió ‘gunner’ més clara la va tindre Aubameyang, que va enviar al pal una gran rematada amb la testa després d’un centre de Bellerín. El Submarí va aguantar estoicament fins al final per a aconseguir un premi històric: la primera final de la UEFA Europa League en la història del club.

Arsenal FC: Leno; Bellerín (Nketiah, m. 90), Holding, Pablo Marí, Tierney (Willian, m. 79); Pépé, Partey, Smith Rowe, Saka; Odegaard (Martinelli, m. 65) y Aubameyang (Lacazette, m. 79).

Villarreal CF: Rulli; Mario Gaspar, R. Albiol, Pau, A. Pedraza (Alberto M., m. 90); M. Trigueros, Coquelin, Parejo; Chukwueze (Yeremy, m. 29) (Moi Gómez, m. 90), Gerard i Paco Alcácer (Bacca, m. 72).

Àrbitre: Slavko Vincic (Eslovènia). Va amonestar al local Nketiah i al visitant Yeremy.

Incidències: Partit de tornada de les semifinals de la UEFA Europa League entre l’Arsenal FC i el Villarreal CF celebrat en l’Arsenal Stadium.