skip to content
“Aquesta intensitat és la que ens espera”
“Aquesta intensitat és la que ens espera”

VILLARREAL CF

Marcelino, satisfet amb la imatge del seu equip davant el Sassuolo

El Villarreal no va guanyar a casa del Sassuolo, però tampoc va perdre i segueix invicte en pretemporada. Per això, Marcelino es va mostrar satisfet de la tasca realitzada pels seus homes: “Ha estat un partit diferent als anteriors de pretemporada. Més proper al que ens espera a la competició. El camp estava irregular i dur ia més el rival va estar molt intens. El Sassuolo ha estat una prova diferent i crec que ho vam resoldre bé. Vam ser competitius i aconseguim no perdre. De fet, en el segon temps vam ser superiors”.

Segons l’asturià, la intensitat mostrada pel Sassuolo li va molt bé al Submarí: “Ens ha anat molt bé aquest partit. Vam defensar molt bé i el rival ens va crear poques ocasions. Jugar amb un marcador en contra no és fàcil, sobretot en defensa”.

En el xoc van brillar els del planter. De fet, Nahuel va tornar a marcar i ja suma quatre gols en pretemporada, el que el converteix en el màxim realitzador del Submarí en aquesta pretemporada. “Als joves cal donar-los el seu temps. Nahuel ara està un pas o dos per dalt de quan va debutar fa dos anys amb el primer equip. A mi el carnet d’identitat no em condiciona l’alineació. El millor és la competitivitat entre tots els jugadors de la plantilla. Aquests planter són un recurs molt bo que tenim, però no han de ser la base per competir en tres competicions”, ha conclòs Marcelino.

Compartir.