skip to content
“Aquest partit és perfecte per a seguir creixent”
“Aquest partit és perfecte per a seguir creixent”

ACF FOTOGRAFÍA

Paco López assegura que el Villarreal B està molt “il·lusionat” abans de visitar al Barça B

L’entrenador del Villarreal B, Paco López, es va mostrar molt esperançat de cara al xoc d’aquest dissabte davant el Barcelona B en el Mini Estadi culé (18.30 hores). “L’equip està fenomenal. Seguim capdavanters, a tres punts del segon i volem seguir creixent i sent millors cada dia. Afrontem aquest partit amb la mateixa il·lusió de sempre”, va asseverar.

Segons el preparador valencià, aquest partit és perfeca per a demostrar que el Villarreal B pot arribar molt lluny aquesta temporada: “Tenim moltíssimes ganes. Les il·lusions segueixen intactes i sabent que conforme van passant les jornades queda menys. Aquest equip no perd aqueixa ambició. Tenim ganes de créixer. Aquest partit és perfecte per a seguir creixent en el nostre joc i demostrar que no tenim sostre”.

Quant a l’anàlisi del rival, Paco López va advertir del potencial del filial blaugrana: “El Barça B és un equip que ha canviat molt pel que fa al que ens vam enfrontar a la primera volta. Ara té jugadors amb més experiència i amb la mateixa qualitat que ja tenien. Ara mateix, el més perillós és la dinàmica en la qual estan”.

El preparador valencià espera un igualat partit: “Va a ser un partit amb dos equips que van a cercar la porteria contrària i la clau pot estar en l’encert que tinguem tots dos de cara a la porteria rival i també en les àrees, tant en la pròpia com en la del contrari. Ens coneixem tots. Ells tenen gent que han jugat ací i també a l’inrevés. Sorpreses hauran poques”.

Paco López no podrà explicar per a aquest partit amb els lesionats Felipe, Peris i Franco Acosta i tindrà els dubtes fins a última hora de Javi Ramírez i Marcos Mauro, amb diferents molèsties físiques.

Compartir.