skip to content
Apunta’t al viatge a Barcelona!
Apunta’t al viatge a Barcelona!

ACF FOTOGRAFÍA

L’Agrupació de Penyes ha organitzat el desplaçament per al duel davant el RCD Espanyol

Apunta’t i passa-t’ho d’allò més bé animant al Submarí! L’Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat un viatge de cara al compromís de dissabte davant el RCD Espanyol que es durà a terme al RCDE Stadium (18.15 hores). Els interessats a apuntar-se poden fer-ho hui a la Botiga Oficial del Villarreal CF de la Plaça Major (10.00 a 13.45 hores i de 17.00 a 20.30 hores) i demà dimecres a la seu de l’Agrupació de Penyes del Villarreal CF (de 18.30 a 20.30 hores ).

El preu del desplaçament amb autobús més l’entrada és de 30 euros per penyistes, 35 euros per a abonats amb Carnet Or, així com 40 euros per als aficionats en general. La sortida dels autobusos es realitzarà el mateix dia del partit a les 8.00 hores davant de l’Institut Broch i Llop.

Entrades soltes per tan sols 15 euros

Els seguidors del Villarreal CF que vulguin viatjar pel seu compte a Barcelona també poden adquirir les seves entrades per al partit de Lliga contra el RCD Espanyol a la Botiga Oficial del Submarí situada a la Plaça Major de Vila-real. El preu de les entrades és de tan sols 15 euros.

Compartir.