Apunta’t al Campus Pro del Villarreal CF!
Apunta’t al Campus Pro del Villarreal CF!
||||

Els joves talents de tota Espanya poden inscriure’s a l’activitat en tres torns que se celebraran durant el mes de juliol a Puigcerdà (Girona)

Els joves de tota Espanya ja poden inscriure’s als Campus PRO del Villarreal CF, que celebrarà tres torns durant el mes de juliol en les instal·lacions del Park Hotel de Puigcerdà (Girona).

El Campus PRO és una activitat dirigida a xiquets i xiquetes d’entre 4 i 17 anys en la qual els xicotets completen una estada setmanal interna durant el mes de juliol al costat de companys arribats de tots els llocs del nostre país. Per només 595 euros, el Campus PRO inclou allotjament en règim de pensió completa, cobertura mèdica i dos equipaments del Villarreal CF.

Aquesta inoblidable experiència esportiva desenvolupa un intens programa formatiu de futbol sota els paràmetres de la metodologia d’entrenament i sota les directrius dels propis entrenadors de la Cantera Grogueta. Durant el transcurs dels Campus PRO, es potenciarà amb especial atenció la figura del porter com a perfil d’especialista en el joc realitzant un cicle de treball específic diari. Com a colofó, el Campus PRO s’acomiadarà en gran amb el lliurament de diplomes personalitzats del Villarreal CF a cada participant.

Per a aquells que ho desitgen, el Campus disposarà d’un servei de trasllat amb autobús d’anada i volta des de Villarreal a Puigcerdà (suplement extra per viatge: anada 25 euros + tornada 25 euros).

Els tres torns disponibles per a completar el Campus PRO del Villarreal CF són els següents:

  • TORN 1: Del 3 al 9 de juliol a Puigcerdà (595 euros amb allotjament).
  • TORN 2: Del 10 al 16 de juliol a Puigcerdà (595 euros amb allotjament).
  • TORN 3: Del 17 al 23 de juliol a Puigcerdà (595 euros amb allotjament).

Més informació sobre el CAMPUS PRO. Formalitza la teua inscripció a l’activitat més divertida de l’any en el següent enllaç: INSCRIPCIÓ CAMPUS PRO.

Compartir.