Apunta’t a les millors proves amb Villarreal CF Runners!
Apunta’t a les millors proves amb Villarreal CF Runners!
||||

Els abonats groguets es podran inscriure a la Mitja Marató i Marató València a partir de el 7 de gener enviant un correu a cvfrunners@villarrealcf.es

Gaudeix de les millors carreres del panorama nacional de la mà de el Villarreal! El Submarí Groc, a través del seu club ‘Villarreal CF Runners’, brinda la possibilitat als seus abonats de participar, un any més, a la Mitja Marató Trinidad Alfonso (25 d’octubre) i Marató València (6 de desembre) a un preu immillorable.

Per quarta temporada consecutiva, el Villarreal CF ha renovat el seu conveni amb la Sociedad Deportiva Correcaminos, organitzadora de les dues proves. A través d’aquest acord, el club ‘Villarreal CF Runners’ té l’objectiu de reunir als aficionats groguets que comparteixen la seua passió pel futbol i, per descomptat, també per l’atletisme.

Inscriu-te a partir d’el 7 de gener!

Per apuntar-se a les carreres com a part de l’equip ‘Villarreal CF Runners’, a partir de el 7 de gener, les persones interessades poden enviar un correu a l’adreça cvfrunners@villarrealcf.es. En ell, han d’especificar la prova en la qual es vol competir, adjuntant una imatge del DNI, la de l’abonament de el Villarreal CF de la temporada 2019-20 i indicant la talla per a la samarreta tècnica de l’equip ‘groguet’. Després d’aportar una adreça de correu electrònic, et proporcionaran un codi a partir d’aquesta data que hauràs d’introduir en el següent enllaç: CODI D’INSCRIPCIÓ VILLARREAL CF RUNNERS, on s’ha d’abonar el preu de la cursa i completar un qüestionari amb dades personals per verificar i personalitzar el dorsal de l’certamen.

Cal destacar que la inscripció a les dues proves és personal i intransferible. El Villarreal CF es reserva el dret de no admissió sense reemborsament econòmic a aquells participants que transferisquen el seu dorsal o les dades de participació en la prova no corresponguen amb aquells aportats a el club a través de l’adreça de correu cvfrunners@villarrealcf.es 

Finalment, els aficionats recolliran el seu dorsal presentant el resguard d’inscripció i el DNI a l’estand del Villarreal CF situat a la Fira del Corredor els dies previs a cada competició. Allà se’ls lliurarà també la samarreta oficial de ‘Villarreal CF Runners’.

Per a més informació es pot contactar amb el club a la següent adreça de correu electrònic: cvfrunners@villarrealcf.es

Preus de les carreres per als abonats que formen part de ‘Villarreal CF Runners’:

  • Mitja Marató València Trinidad Alfonso (25 d’octubre): 28 euros amb samarreta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà a l’esgotar les places disponibles.
  • Marató València Trinidad Alfonso EDP (6 de desembre): 53 euros con camiseta de ‘Villarreal CF Runners’. La inscripció es tancarà a l’esgotar les places disponibles.

Per a més informació sobre les carreres es poden visitar els següents enllaços:

Compartir.