skip to content
“Anem per bon camí”
“Anem per bon camí”

ACF FOTOGRAFIA

Marcelino i Nahuel, satisfets després del triomf davant el Levante

La cinquena victòria en pretemporada del Villarreal CF va fer que el tècnic Marcelino García Toral es mostrara optimista. “Anem per bon camí, encara que estem en pretemporada. Res és determinant, ni moltíssim menys, però sabem el camí per a intentar fer les coses bé”.

A més, el tècnic es va mostrar segur amb els jugadors que formen la defensa de l’equip. “Normalment els equips es fan de darrere cap a davant i sempre que tinguem fiabilitat defensiva jo crec que anem a tenir opcions de guanyar els partits i desenvolupar el nostre joc. El resultat té poca transcendència ara mateix. Ens quedem amb el nostre anàlisi amb com estem competint i amb el bagatge defensiu, francament bé, que estem demostrant”.

Marcelino no va dubtar a reconèixer la forma en la qual els seus jugadors es comporten dins i fora del camp. “L’equip està bastant unit i a més és tremendament solidari. En els partits, tots participen en la recuperació de la pilota i bé doncs d’aqueixa forma és més difícil que el rival et faça ocasions de gol”.

Finalment, el tècnic del Villarreal va posar l’accent en el que encara els falta per millorar. “Ens falta fer cames per a desenvolupar les accions explosives, però encara ens queden unes setmanes per a entrenar de cara a la pròxima campanya”.

Per la seua banda, el canterano Nahuel va fer un balanç personal respecte a com va acabar la temporada passada i com es troba ara mateix. “Les vacances m’han assegut molt bé, em feia falta estar amb la meua família i pensar molt i crec que en el camp s’està notant. Estic en un moment molt bo i a poc a poc li l’aniré demostrant al míster en el terreny de joc”.

Nahuel Leiva també va reflexionar sobre el treball del Villarreal en el futbol base. “El planter del Villarreal sempre trau jugadors d’a baix i açò demostra que es fa un treball molt bo des del planter”.

L’autor de l’últim gol d’ahir davant el Llevant va esmentar la importància de veure’s recolzat pels seus companys. ”Els més veterans de l’equip em diuen que siga humil, que tinga cap i que seguisca cap a davant. De tots els errors s’aprèn, m’ajuden a pensar i jo crec que açò és el més bo d’aquest equip”. 

Alfonso Pedraza, jugador del planter que va anotar el primer gol de la trobada, es va mostrar feliç de formar part de la primera plantilla durant el partit d’ahir en el Ciutat de valència. “Jo no m’esperava jugar perquè estava amb el filial. Estic molt content per la victòria i pel gol que em dóna molta confiança per a seguir. De moment m’estan eixint les coses ben i solament queda seguir per a tenir més oportunitats com aquesta”.

Compartir.