skip to content
Ambició copera enfront d’Unionistes
Ambició copera enfront d’Unionistes

Marcelino advoca per tindre mentalitat guanyadora i respecte pel rival per a passar l’eliminatòria (diumenge, 18.00h)

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit dels setzens de final de Copa del Rey enfront d’Unionistes de Salamanca (diumenge, 18.00h). El tècnic groguet es va mostrar il·lusionat amb poder avançar de ronda i mantindre a l’equip viu en les tres competicions.

A continuació, pots llegir les declaracions més destacades del preparador asturià en sala de premsa:

Com està l’equip

“Hi ha jugadors que estan eixint. Ocorre en tots els mercats. El que més em preocupa és els jugadors que tenim a la nostra disposició. Hi ha alguns que s’estan recuperant. Hui ha entrenat Sorloth amb el grup i és possible que demà ja el faça a un nivell absolutament normal. Raúl és baixa, Alfonso no s’ha recuperat i Coquelin va progressant. Respecte al partit del Valencia, recuperem a Baena i Comesaña”.

Carta als Reis

“Els Reis són il·lusió. Per als majors fins i tot. El que necessitem és tindre il·lusió per a modificar esta dinàmica i salut, que tinguem menys lesionats i que ens porten més victòries que fins ara. La nostra intenció és estar en la següent ronda”.

Guanyar cada partit

“Un equip com el Villarreal ha d’aspirar a guanyar cada partit independentment de la competició. És la mentalitat que hem de tindre: cada partit com si fora l’últim. Si som capaços de mantindre la regularitat, es modificarà el nostre rendiment. La manera de canviar-ho és tindre mentalitat guanyadora i ambició. Este partit ens implica màxim respecte al rival. Que jugue dues categories per davall no suposa que anem a guanyar. Són onze contra onze i en el seu camp són fiables. Hem de demostrar eixe favoritisme”.

No hi ha rival fàcil

“No hi ha partits senzills i hi ha unes condicions climatològiques que poden condicionar, sobretot en la gespa. Venen de guanyar al Barça B i va eliminar al Sporting, un equip de superior categoria. Mai pots considerar que guanyaràs un partit abans de jugar-lo. Cal demostrar respecte i professionalitat”.

Millora contínua

“Des que arribem, fent una anàlisi, som menys vulnerables a pilota parada. Les ocasions que va tindre el Valencia no s’ajusten al resultat. Quan tens una dinàmica negativa, el rival et penalitza amb el mínim, per la qual cosa és el moment de demostrar”.

Bailly

“Tenim un avantatge, l’adaptació. Eric coneix LaLiga, l’idioma, l’equip, la ciutat, a alguns companys i al cos tècnic. A poc a poc, anirà agafant el seu moment idoni de forma. Ve de molt poca competició i hem de compatibilitzar. Si aconseguim que arribe al seu màxim nivell, estarà molt bé”.

Akhomach

“Ens ha sorprés. El seu nivell competitiu i d’entrenament és bo. Cal ajudar-ho a créixer, porta molt pocs partits en primera i tindrà alts i baixos. Cal tindre paciència i ajudar-lo en la seua progressió”.

Unionistes

“Si que aniran xics del filial en la convocatòria. Serà un partit competitiu, lleig, amb molt de joc directe. El rival intentarà aprofitar el joc d’estratègia, on és molt poderós, i contraatac. Hem de donar resposta a això”.

Compartir.