“Amb l’Estadi de la Ceràmica guanyem tots”
“Amb l’Estadi de la Ceràmica guanyem tots”

VILLARREAL CF

Fernando Roig, Javier Tebas i José Benlloch, satisfets després de la presentació del nom de l’estadi

Satisfacció. Aquesta és la paraula que podria definir el sentir del president del Villarreal CF, Fernando Roig, del president de LaLiga, Javier Tebas, i de l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, després de la presentació del nou nom de l’estadi groc, que des de hui es diu ‘Estadi de la Ceràmica’. Tots van destacar que amb aquesta remodelació “guanyen totes les parts”.

Fernando Roig es va mostrar orgullós: “El nostre estadi ha evolucionat en el seu camí de millora constant. Amb aquesta renovació guanyem tots. És un orgull per a mi poder presentar aquest projecte. El portem planejant des de l’any 2000, encara que des del 2015 és quan vam començar a negociar i a planificar. Va ser el juny del 2016 quan vam arribar l’acord i al final d’aquest mes vam iniciar les obres. En menys de sis mesos hem aconseguit donar forma al nou estadi”.

El president groc va destacar la importància de la reforma: “És un projecte regeneratiu per a la ciutat. És un projecte de Sempre Endavant, seguint la filosofia del club. S’han millorat els accessos, tenim una nova botiga, tenim més espais i fins i tot un local en què hi haurà en el futur un museu del club. A més, la ciutat guanya una plaça nova i més moderna, amb locals públics, amb lavabos, etc, així com un nou pavelló en una altra zona de la ciutat, ja que el Villarreal CF té el compromís de realitzar-lo on l’Ajuntament diga”.

Segons Roig, la ciutat de Vila-real i els patrocinadors de l’estadi també guanyen: “Els veïns disfrutaran d’una gran plaça, la més gran de la ciutat. I tot això, amb un cost zero per a la ciutat de Vila-real. El espònsor, també guanya. El espònsor és la Ceràmica. Per a nosaltres serà un anunci permanent. La ceràmica li està guanyant el terreny a altres sectors de la construcció i estem a l’avantguarda”.

De fet, Fernando Roig es va mostrar molt agraït a les empreses que s’han implicat (PAMESA, PORCELANOSA, ARGENTA CERÀMICA I TORRECID com Patrocinadors Principals, i TAU CERÀMICA, BESTILE, ESMALGLASS-ITACA I COLOROBBIA com Patrocinadors Oficials): “Vull donar les gràcies a totes les empreses que han entrat com espònsors. Els que estem dins, representem el 30% del sector ceràmic a Espanya i creiem que a poc a poc se sumaran noves firmes”.

Roig va advertir que aquesta tremenda remodelació encara no ha acabat: “Però això és només el principi, estem en el 25% per cent del que volem que sigui l’estadi. L’any que ve remodelarem la tribuna i farem un museu a l’estadi. Portem des de 1998 remodelant l’Estadi de la Ceràmica, ara estem al 25% del que pretenem i crec que ho tindrem tot acabat d’aquí a quatre anys”.

Javier Tebas: “Aquest és l’exemple de com han de ser els estadis”

Per la seva banda, el president de Laliga, Javier Tebas, es va desfer en elogis cap al projecte de l’Estadi de la Ceràmica: “El fet de tenir estadis com aquest ens beneficia a tots, a la ciutat, al club ia tots els clubs de Laliga. Aquest és l’exemple de com han de ser els estadis”.

Per Tebas, el Villarreal està realitzant una excel·lent gestió: “El Villarreal s’està sabent adaptar molt bé als temps que corren i sempre és pioner en totes les novetats que s’hagin d’introduir en el futbol”.

De fet, Tebas va mostrar la seva implicació de cara al futur: “El meu compromís és que aquest estadi tingui la major visualització al món a través de LaLiga. Aquest acord afavoreix LaLiga i als clubs. Roig sempre ha entès la indústria de l’esport”.

José Benlloch: “Vila-real es converteix en la capital de la ceràmica”

L’alcalde de Vila-real, José Benlloch, també es va mostrar molt satisfet després de la presentació del nou nom de l’estadi: “Vila-real es converteix en la capital de la ceràmica. La ceràmica genera moltes oportunitats. Què millor ambaixador que el Villarreal CF per portar el nom de la Ceràmica a tot el món. La ceràmica és el nostre passat, el nostre present i el nostre futur”.

Per finalitzar, Benlloch va comentar els avantatges que té aquesta remodelació per a la ciutat de Vila-real: “És un luxe per a Vila-real comptar amb aquest nou estadi, amb la nova plaça i amb el futur pavelló. I hem de donar les gràcies al Villarreal CF, i que és a cost zero per a la ciutadania, és a dir, per a les arques municipals”.

Compartir.