Amb ganes de guanyar
Amb ganes de guanyar

ACF FOTOGRAFÍA

Marcelino destaca que, malgrat les adversitats, l’equip arriba amb tota l’ambició possible al Sevilla

L’entrenador del Villarreal, Marcelino García Toral, va explicar hui que, malgrat els factors que juguen en contra del Submarí, l’equip torna a la Lliga amb ganes de portar-se els tres punts davant el Sevilla (demà, 17.00 hores, Estadi El Madrigal). “El partit arriba en un moment delicat perquè l’eliminatòria contra el Sevilla va suposar un esforç físic i una decepció a nivell mental perquè la nostra il·lusió era passar. També tenim lesions i cansament acumulat, però cert és que en ser l’últim abans de l’aturada també tenim moltes ganes de disputar-ho, moltes ganes de guanyar-ho i estem convençuts que podem fer-ho. Volem dedicar-li-ho a l’afició i a les persones que ens van acompanyar a Sevilla i als quals no vam poder donar-los l’alegria. A veure si som capaços de donar-li-la demà i, en definitiva, farem l’últim esforç per a intentar sumar tres punts que ens suposaria acabar aquesta jornada com a cinquè classificat”.

Per al de Villaviciosa, és fonamental reposar-se al més prompte possible: “Si volem jugar la pròxima temporada a Europa, hem de quedar cinquens, sisens o setens, però com més arrere, més prèvies haurem de jugar. Quantes més prèvies puguem evitar, moltíssim millor. Ara ja solament tenim un objectiu. Tenim molt recent l’eliminació, però cal assimilar-ho i ràpidament posar-se a competir al màxim nivell perquè seguim tenint una competició molt dura”.

El tècnic asturià, a més, va assenyalar que l’equip mantindrà la mateixa aposta de joc, ja que el Submarí compta amb una personalitat definida i innegociable. “Som un equip amb una identitat pròpia i molt definida. Independentment del rival, la nostra idea de joc no varia molt. Crec que estem a gust amb el que fem en el camp. Si canvia el jugador, poden canviar les seues característiques, però a nivell col·lectiu no tenim grans modificacions perquè així ho hem demostrat aquests vuit mesos de competició”.

No obstant açò, el preparador groc sí va confirmar que hi haurà alguns canvis, si bé caldrà esperar a última per a veure l’estat d’alguns futbolistes. “Anem a refrescar l’equip. Ja veurem com està l’equip demà perquè tenim diversos jugadors que són dubte. Portem 19 jugadors i demà decidirem què situació adoptem. Hi ha certs jugadors que van a entrar que no van jugar dijous passat i a uns altres els tocarà repetir”.

Compartir.