“Allez Villarreal”

ACF FOTOGRAFÍA

El porter francés Areola va entrar ahir en la història del club en superar el rècord d’imbatibilitat

Alphonse Areola s’ha fet un buit en la història del Villarreal CF. El porter francés va aconseguir superar ahir davant el Celta (0-0) el rècord d’imbatibilitat del Villarreal en Primera Divisió en acumular 590 minuts sense encaixar, un registre que posseïa el gallec Diego López des de la temporada 2007/08 amb 540 minuts.

El jove porter, de 23 anys, ha sigut titular indiscutible des de la seua arribada a l’estiu, sent titular en tots els partits de Lliga amb un rendiment espectacular. El porter francés d’ascendència filipina, va jugar dues temporades al planter del Paris Saint-Germain fins que va passar a pertànyer al primer equip. Les últimes tres temporades havia militat, a més d’en el conjunt parisenc, en el RC Lens i el SC Bastia a manera de préstec. El passat estiu, de nou cedit, va arribar al Villarreal CF.

Aquesta campanya, Areola acumula 2.430 minuts en Lliga repartits en 27 partits (tots ells com a titular) en els quals tan sol ha vist perforada la seua porteria en 18 ocasions (0,6 gols per partit). Amb ell baix els pals, el Villarreal és el segon equip menys golejat de Primera Divisió, tan sol superat per l’Atlético de Madrid (11 gols en contra). Al llarg de la present temporada, Areola ha sigut capaç de mantenir la seua porteria a zero en 14 partits de Lliga de 27 disputats. Impressionant.

En UEFA Europa League, Areola també ha jugat amb el Villarreal CF els dos partits corresponents a la ronda de dieciseisavos de final davant el SSC Napoli, encaixant solament un gol en 180 minuts, obra de Hamsik.