Alberto Moreno i Jorge Cuenca visiten l’Herbolario Navarro
Alberto Moreno i Jorge Cuenca visiten l’Herbolario Navarro

Els jugadors del Villarreal acudeixen a la tenda del CC Salera

Alberto Moreno i Jorge Cuenca han visitat la tenda del Centre Comercial Salera de Castelló d’Herbolario Navarro, partner oficial del Villarreal CF. Els futbolistes del Submarí van poder conéixer de primera mà els productes i suplements naturals del col·laborador de l’entitat grogueta, que els acompanya cada temporada en la seua nutrició, enfocada al rendiment esportiu.

Herbolario Navarro, salut i alimentació al servei del Villarreal CF

Herbolari Navarrés és una xarxa de botigues ecològiques nascuda en 1771. L’empresa s’ha expandit i ha passat de ser un xicotet herbolari de València a una xarxa de supermercats ecològics que compta amb tendes distribuïdes a les províncies de València, Alacant, Barcelona, Albacete, Castelló, Mallorca, Conca, Múrcia, Valladolid, Santander, Biscaia, La Rioja, i Madrid. A les tendes HerbolarioNavarro s’ofereixen productes de la major qualitat i amb totes les garanties per al consumidor amb l’objectiu de gaudir d’una Salut Natural.

Els suplements dietètics i l’alimentació natural i ecològica són claus per a tots els esportistes, especialment per a l’esport d’elit. El Villarreal CF i el seu equip mèdic estan molt compromesos amb la salut i el rendiment dels seus jugadors, considerant l’alimentació natural i ecològica com un dels pilars fonamentals, tractant sempre d’inculcar en els jugadors una cura de la salut des d’una perspectiva natural i conscient.

Més informació i compra online de productes en https://www.herbolarionavarro.es/

Compartir.