Així es comença el 2022! (3-1)
Així es comença el 2022! (3-1)
||||

El Villarreal Femení s’imposa a l’Alavés amb gols de Tere Morató (2) i Sheila Guijarro i suma la seua segona victòria consecutiva

El Villarreal Femení va arrencar el 2022 de la millor manera possible. Les groguetes van sumar la seua segona victòria consecutiva en imposar-se al Alavés per 3-1. Els gols locals van portar la signatura de Tere Morató (2) i de Sheila Guijarro (de penal). Per part de l’equip basc va anotar Lice.

El 1-0 va arribar des del punt de penal. Tere Morató va ser derrocada clarament dins de l’àrea i Sheila Guijarro es va encarregar de materialitzar la pena màxima enganyant per complet a la portera de l’Alavés (m. 14).

El conjunt babazorro, una de les revelacions del campionat, es va anar cap amunt a la recerca de l’empat. Els seus atacs eren neutralitzats per la defensa groga.

Ja en la segona part, el Villarreal Femení va aconseguir ampliar la seua renda. Cienfu es va treure de la cistella un tremend desplaçament llarg per a Tere Morató i aquesta va definir amb qualitat per a fer el 2-0 (m. 56).

El partit semblava controlat, però res més lluny de la realitat. L’Alavés va retallar distàncies per mitjà de Lice i va posar emoció als instants finals (2-1, m. 69).

La sentència definitiva també va portar la signatura de Tere Morató. La davantera andorrana va rebre en la frontal de l’àrea i va deixar anar un xut davant el qual res va poder fer Cristina Cornejo (3-1, m. 79).

El pròxim partit del Villarreal Femení serà contra l’Atlètic de Madrid. Un altre repte majúscul.

Fitxa tècnica:

Villarreal Femení: Elena de Toro; Olivia, Lara Mata, I. Miguélez, Nerea; Belén (Aixa, m. 71), Cienfu (Bea Prades, m. 88), Soldevila, Estefa; Tere (Raquel Pinel, m. 88) i Sheila (Sara Medina, m. 81).

Alavés Femení: Cristina Cornejo; Itziar, Osinachi Ohale, Ane Mirin (Marta, m. 67), Alba (Jordan, m. 85), Carla, Miriam, Sara Carrillo (Garazi, m. 46), Nerea Nevado, Vera Martínez i Miku Ito (Lice, m. 46).

Gols: 1-0. Min. 14: Sheila, de penal. 2-0. Min. 56: Tere. 2-1. Min. 69: Lice. 3-1. Min. 79: Tere.

Àrbitra: Espinosa Ríos (C. Madrileny). Groga a les locals Sheila i Aixa.

Camp: Mini Estadi.

Compartir.