Placeholder canvas
Agermanament ‘groguet’
Agermanament ‘groguet’
||||||

La I Concentració de Penyes Oficials de l’APV tindrà lloc el 14 i 15 de setembre a la Vall d’Uixó

L’Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha presentat aquest dimarts al Centre Social Barri Toledo de la Vall d’Uixó la I Concentració de Penyes Oficials de l’APV en un acte encapçalat pel nou president de l’agrupació, Javier Pérez, i que també ha comptat amb la presència del vicepresident del Villarreal, José Manuel Llaneza; així com dels regidors del govern municipal, Jorge García; regidor de Turisme; Zaida Moreno, d’Hisenda; i Mar Arzo, d’Esports.

Aquest multitudinari esdeveniment, que tindrà lloc el 14 i 15 de setembre a la Vall d’Uixó, comptarà amb tot tipus d’activitats: un Tour per l’Estadi de la Ceràmica, menjars i rutes turístiques pels voltants de la localitat de la Plana Baixa. Com a colofó, els penyistes es congregaran dissabte a la seu de la Penya Pardals Grocs per gaudir del partit del Villarreal CF enfront del CD Leganés en Butarque.

Cazorla, Chukwueze i Toko Ekambi, premiats pels penyistes grocs

A més, els penyistes han aprofitat l’esdeveniment de presentació per repartir els nous ‘Premis Peña Pardals Grocs’, que han reconegut a Santi Cazorla com a millor futbolista, Samu Chukwueze com a jugador revelació, i Toko Ekambi com a màxim golejador de la passada campanya 2018-19 . Els mateixos jugadors, assistents a l’esdeveniment, van recollir aquests trofeus impulsats pels penyistes groguets de la Vall d’Uixó.

Compartir.