“Afrontar-ho com si fóra l’últim”
“Afrontar-ho com si fóra l’últim”
ACF FOTOGRAFÍA

Així considera Marcelino que caldrà jugar el partit de matí davant l’Almería per a intentar aconseguir la victòria

Marcelino va assegurar que la millor forma d’oblidar la derrota del passat dijous en l’Europa League serà vencent a l’Almería en el pròxim enfrontament de lliga. “És indubtable que en el nivell anímic podem estar una mica afectats, però hem de saber diferenciar una competició d’una altra i hem d’intentar oblidar l’últim partit. I la millor forma de fer-ho és guanyant el següent. Amb aqueixa il·lusió i aqueix convenciment hem d’afrontar aquest partit”, va afirmar l’entrenador. “Nosaltres tenim clar que qualsevol siga el rival, en la competició que siga, hem d’actuar sempre al nostre màxim nivell. Sinó, el percentatge de possibilitats de guanyar disminueix en gran manera. Ens és igual el rival i el que es juguen ells, hem de mirar cap a nosaltres i saber que quan no estem al màxim nivell competitiu, podem jugar bé, perquè normalment ho fem, però no vam sumar victòries. Per açò, hem d’afrontar aquesta trobada com si fóra l’ultime, com tots els que queden a partir d’ara perquè ja estem en el tram final de competició”, va afegir.

El preparador asturià també va assenyalar que seguirà apostant per tots els jugadors de la seua plantilla en aquests últims tres compromisos abans de l’aturada. “El partit del dijous va suposar un gran desgast, a nivell físic i mental. A més, jugarem diumenge a les 12.00 i tindrem menys de 72 hores de descans entre un partit i un altre; no entenem perquè se’ns ha modificat l’horari inicial de matí de les 19.00. Tots aquests factors hem de tenir-los en compte, sabent que abans de l’aturada ens queden dos partits més que els anem a afrontar amb la mateixa intensitat i ganes de guanyar que dijous passat”, va explicar.

El tècnic groguet també va analitzar a l’Almería: “Espere un partit molt intens davant un equip que juga amb transicions ràpides, recolzats en la velocitat i les accions individuals dels seus jugadors de banda. Soriano sol iniciar les jugades d’atac i a partir d’ací intenten finalitzar sempre les accions, amb el que ens va a exigir un nivell competitiu molt alt. Ells van a pressionar-nos fort en el nostre camp i si aconseguim superar aqueixa pressió amb criteri, podem generar perill. Aqueix serà l’objectiu per a poder intentar generar accions d’atac i contraatac”.

Compartir.