Adéu a la Copa del Rei

LALIGA

El Villarreal tanca la seua participació en el torneig del ‘KO’ després de perdre davant l’Athletic (0-1)

El Villarreal es va acomiadar de la Copa del Rei en caure per la mínima davant l’Athletic Club en El Madrigal per 0-1 amb gol de Williams. El Submarí necessitava remuntar el 3-2 de l’anada en Sant Mamés, però no ho va aconseguir.

Amb nou canvis en l’onze inicial pel que fa a l’equip que va derrotar al Sporting de Gijón en El Madrigal, els grocs no van poder superar a la fèrria defensa dels ‘lleons’. El conjunt basc va pressionar molt a dalt des de la xiuletada inicial. El Submarí no trobava la manera d’elaborar el seu joc i açò provocava que les imprecisions a l’hora de jugar la pilota foren constants.

Els grocs es van acostar tímidament a la porteria de Herrerín amb un tret a la mitja volta de Nahuel que es va anar per alt i una altra jugada en la qual Castillejo va disparar massa fluix amb la dreta des de fora de l’àrea.

L’Athletic es va avançar en el marcador quan es complia el minut 20 del xoc. Laporte va filtrar una passada interior per a Williams i l’atacant va superar a Barbosa amb una brillant definició per baix.

El Villarreal necessitava dos gols per a seguir viu en el torneig del ‘KO’. Amb aqueixa intenció van eixir els grocs dels vestuaris després del descans. Malgrat l’ímpetu del Submarí, les ocasions clares no arribaven. La més clara la va tenir Pina en el minut 83. El ‘4’ del Submarí es va plantar en la frontal de l’àrea amb la pilota controlada, però el seu posterior tret amb la destra es va anar prop del pal.

Malgrat aquesta eliminació copera, el Villarreal encara segueix viu en la Lliga, en la qual és quart en la taula, i en la UEFA Europa League, en la qual s’enfrontarà al SSC Napoli en la ronda de dieciseisavos de final.

Fitxa tècnica:

Villarreal CF: Barbosa; Rukavina, Musacchio, Bailly, Adrián Marín; Nahuel (Denis Suárez, m. 78), Rodri (Jonathan, m. 67), Pina, Samu Castillejo; Samu García (Soldado, m. 56) i Leo Baptistao.

Athletic Club: Herrerín; De Marcos, Etxeita, Laporte, Balenziaga; Iturraspe, Beñat; Williams (Bóveda, m. 86), Eraso (San José, m. 80), Susaeta (Lekue, m. 68); i Aduriz.

Gol: 0-1. Min. 20: Williams.

Àrbitre: Velasco Carballo (C. Madrileny). Groga als locals Bailly (m. 62), Rukavina (m. 81) i Adrián Marín (m. 86); així com als visitants Etxeita (m. 49), Aduriz (m. 58) i Williams (m. 70).

Estadi: El Madrigal.