Acord de traspàs per Jérémy Perbet
Acord de traspàs per Jérémy Perbet
LFP

El davanter francès recalarà en el Istambul Basaksehir turc

El Villarreal CF i el Istambul Basaksehir de Turquia han arribat a un acord de traspàs per Jérémy Perbet. D’aquesta manera, el davanter francès, que va arribar al Submarí al gener de la temporada 2012-13, recalarà en el conjunt del recentment ascendit a la màxima categoria de la lliga turca.

El gal ha disputat un total de 48 partits i ha marcat 22 gols en una temporada i mitja amb la samarreta del Submarí. El davanter es va convertir en un de les peces clau en la temporada 2012-13 en l’ascens a la Primera Divisió després d’arribar al mercat d’hivern i marcar 11 punts en els 18 trobades disputades. Amb el Villareal en la màxima categoria, ha disputat 26 partits i ha anotat un total de 10 gols, algun tan important com el qual li va fer al Llevant UD en els minuts finals del partit que va suposar la victòria grogueta per la mínima.

El Villarreal CF agraeix al jugador la seva professionalitat en aquesta temporada i mitja de groguet i li desitja la major de les sorts en la seva nova marxa professional.

Compartir.