skip to content
Acord de col·laboració amb Falomir Juegos
Acord de col·laboració amb Falomir Juegos

VILLARREAL CF

La prestigiosa empresa aportarà centenars de regals per a les visites als hospitals

El Villarreal CF i Falomir Juegos han arribat a un acord de col·laboració mitjançant el qual la prestigiosa empresa facilitarà centenars de jocs i joguets per a la tradicional visita als hospitals que realitzaran els integrants del Submarí aquest nadal.

Juguetes Falomir, S. A. és una empresa familiar espanyola dedicada des de 1945 a la fabricació de jocs de taula educatius i de societat, així com a la distribució de productes relacionats amb el sector del joguet.

L’empresa va iniciar el seu camí a València, en plena postguerra espanyola i europea. Va ser superant les dificultats pròpies de l’època i creixent a poc a poc, fins que a la fi dels anys 80 el seu volum de negoci va fer necessària l’ampliació i el trasllat de les seues instal·lacions. La població de L’Eliana, situada a pocs quilòmetres de València, és des de llavors la seu de l’entitat.

Ja són tres les generacions que han dirigit la companyia i confien a seguir gaudint de la confiança de les famílies durant molt temps: www.falomir.es

La filosofia de la companyia

En aquests últims anys s’ha transformat la filosofia de la companyia, pretenent aportar als consumidors una gamma molt àmplia de jocs i joguets a un preu raonable. Els seus productes reuneixen la qualitat que exigeixen els estàndards legals de la Unió Europea, però no per açò el consumidor ha d’abonar una quantitat que en alguns casos resulta prohibitiva. Ofereix la millor relació qualitat-preu del mercat, perquè passar una bona estona acompanyats de la família o amics amb un bon joc no ha de ser alguna cosa que castigue la butxaca de ningú.

La seua gamma de jocs abasta un gran ventall de categories. Des de jocs educatius amb els quals els xiquets aprenen conceptes nous quasi sense adonar-se o que els ensenyen a resoldre problemes complexos, fins a manualitats que els permetran desenvolupar disciplines com el dibuix o la terrisseria. Altres jocs afavoreixen el desenvolupament de la motricitat realitzant encaixos entre peces o equilibris impossibles.

L’edat tampoc és un problema perquè en el seu catàleg tenen articles des dels 3 anys fins a l’edat adulta. Els més xicotets disposen d’un munt de possibilitats on triar. Els xavals tenen fins a jocs que es combinen amb el mòbil. Els majors poden divertir-se amb jocs clàssics o noves gammes que són fàcils de transportar.

La seua intenció és anar avançant en el camí d’atendre la demanda d’una societat en canvi constant, adaptant els jocs a les noves necessitats i tecnologies, però sense deixar mai arrere l’essència dels bons jocs de sempre.

Compartir.