Acord de col·laboració amb ‘Onside Sports’
Acord de col·laboració amb ‘Onside Sports’

VILLARREAL CF

L’agència donarà suport integral al Villarreal CF en les concentracions esportives i partits amistosos

El Villarreal CF ha signat un acord de col·laboració amb l’agència de futbol ‘Onside Sports Iberia’ per al suport integral en l’assessorament, gestió, organització i realització de les concentracions esportives i partits amistosos del club, fora de la temporada oficial.

Cal destacar que el Villarreal CF ja va treballar de forma conjunta amb ‘Onside Sports’ la passada pretemporada a la disputa dels partits davant el SV Werder Bremen, Wolverhampton Wanderers, Sheffield Wednesday i Olympique de Marsella.

‘Onside Sports Iberia’ és una filial de ‘Onside Sports’, agència líder en el mercat alemany, on ha desenvolupat un model innovador de suport integral de clubs professionals durant tot l’any i que, actualment, treballa amb més de 20 equips de la Bundesliga i Premier League.

El director gerent de ‘Onside Sports Iberia’, Sergi Vieta, s’ha mostrat molt satisfet després de l’acord: “Estem molt orgullosos de presentar al Villarreal CF com a primer club associat de la filial Iberia i li agraïm la seua confiança en el nostre model i experiència. Confio que podrem oferir el valor diferencial que el club espera optimitzant l’organització i execució de la pretemporada tant a nivell esportiu com econòmic, gràcies al nostre equip professional i xarxa internacional”.

Per la seua banda, el director general d’organització i gestió del Villarreal CF, Federico Alcácer, també ha valorat positivament el projecte: “Estem convençuts que farem un pas important a través de l’acord amb Onside, amb qui vam tenir una gran experiència l’estiu passat, a més de la relació duradora i fructífera que mantenim amb Sergi Vieta des de fa molts anys”.

Compartir.