skip to content
Acompanya al Villarreal en la final de l’Europa League!
Acompanya al Villarreal en la final de l’Europa League!
||||||

Els abonats poden inscriure’s des d’aquest divendres per a presenciar la històrica cita a Gdansk (Polònia)

Ho hem aconseguit! El Villarreal CF estarà en la final de la UEFA Europa League, que se celebrarà el dimecres 26 de maig, a les 21.00 hores, a Gdansk (Polònia). Amb motiu d’aquesta històrica cita davant el Manchester United, la UEFA ha posat a la disposició del club groc 2.000 entrades per a posar a la venda entre els seus aficionats.

Amb el propòsit que l’afició ‘grogueta’ puga presenciar la gran final en viu des del Gdansk Stadium, el club ha organitzat per als seus abonats un viatge complet, que, per 500 euros, inclou el vol xàrter amb avió (Castelló-Gdansk, anada i volta en el dia del partit), taxes i tots els trasllats. Al preu del viatge, cal afegir-li el cost de l’entrada al partit, que oscil·la entre 40 i 90 euros en funció de la categoria de la localitat assignada. És important tindre en compte que el club no posarà a la venda entrades soltes. Únicament, oferirà als seus aficionats el viatge complet (entrada + vols amb avió + desplaçaments).

Així mateix, s’està estudiant la possibilitat d’organitzar, si ho permet la situació de la pandèmia a Gdansk (Polònia), una opció de viatge que incloga, a més, una nit en hotel el dia previ al partit (el cost de la qual no està inclòs en el preu de 500 euros).

Els abonats del Villarreal interessats a assistir a la final de la UEFA Europa League podran inscriure’s en la web oficial de manera individual o amb un acompanyant, que també haurà de ser abonat. Per a apuntar-se, és necessari realitzar un primer pagament de 50 euros per assistent. El termini d’inscripció, que s’obri aquesta mateixa vesprada a les 17.00 hores, conclou dimecres que ve 12 de maig a les 23.30 hores.

Així mateix, els aficionats hauran de passar una prova PCR dins dels dos dies previs al viatge a Polònia (el cost de la PCR no està inclòs en el preu). En aquest aspecte, el Villarreal CF està estudiant diverses possibilitats per a la realització massiva de les proves en les dates marcades. 

En cas que la demanda supere el nombre d’entrades disponibles, els criteris del club a l’hora d’establir la selecció d’abonats que acudiran al viatge seran els següents:

  1. Es premiarà l’assistència dels abonats. En cas de la inscripció individual, prevaldrà el nombre de partits assistits a l’Estadi de la Ceràmica durant la temporada 2019-20.
  2. En el cas de la inscripció amb acompanyant, prevaldrà la mitjana dels partits assistits per part de tots dos abonats durant la campanya 2019-20.
  3. L’antiguitat de l’abonament.
  4. Sorteig en cas d’igualtat de condicions en els punts anteriors.

El dijous 13 de maig, una vegada expirat el termini per a apuntar-se, el Villarreal CF contactarà amb tots els aficionats que hagen formalitzat la inscripció per a notificar-los si han sigut o no seleccionats per al viatge. A aquells que reben la confirmació del club se’ls enviarà tota la informació per a completar amb èxit el procés de compra. 

Per part seua, els aficionats que, en cas de produir-se excés de demanda, no hagen sigut seleccionats a partir dels criteris citats anteriorment se’ls reembossarà els 50 euros abonats en el moment de la inscripció.

Els aficionats ‘groguets’ que, malgrat haver sigut seleccionats per al viatge, no adquirisquen la seua entrada dins del termini corresponent (fins al dilluns 17 de maig) perdran la seua localitat, així com el primer pagament de 50 euros per assistent que van abonar en formalitzar la seua reserva. En aqueix cas, les entrades s’alliberaran i es posarà a la disposició dels aficionats que hagen quedat exclosos de la primera selecció. Aquest procés tindrà lloc el dimarts 18 i dimecres 19 de maig.

Una vegada hagen adquirit la seua entrada seguint els procediments del club, els seguidors hauran de posar-se en contacte amb l’Agència de Viatges del Villarreal CF (correu: viajes@villarrealcfviajes.es / telèfon 964 506 930) abans del 20 de maig per a procedir al pagament del viatge i confirmar així la seua assistència a la històrica final de la UEFA Europa League que disputarà el Submarí a Gdansk.

Cal destacar que el primer pagament de 50 euros -necessari per a formalitzar la inscripció- serà descomptat del preu final. Finalment, el club reembossarà els diners del viatge als seguidors que, havent emplenat tot el procés, donen positiu en la prova PCR obligatòria i, per aqueix motiu, no puguen viatjar a Polònia.

Inscriu-te al viatge en el següent enllaç: VULL ANAR A GDANSK! (ENTRADA I VIATGE DE LA UEFA EUROPA LEAGUE). La plataforma estarà operativa a partir del divendres 7 de maig a les 17.00 hores.

En resum, els passos a seguir per a viatjar amb el Villarreal CF a la final de la UEFA Europa League són els següents:

  • Inscriure’s en el viatge complet del Villarreal CF i abonar un primer pagament de 50 euros per assistent. Obert el termini fins al dimecres 12 de maig a les 23.30 hores. Plataforma per a inscriure’s: https://finaluefa.villarrealcf.es/ 
  • Els aficionats rebran el dijous 13 de maig una notificació oficial del club, en la qual s’informarà si s’ha sigut seleccionat o no per al viatge.
  • En cas d’haver sigut seleccionat per a viatjar a Gdansk, els aficionats rebran detalladament els passos per a completar amb èxit el procés de compra de l’entrada. Obert el termini fins al dilluns 17 de maig.
  • Una vegada comprada l’entrada, els seguidors han de posar-se en contacte amb l’Agència de Viatges del Villarreal CF abans del 20 de maig per a procedir al pagament del viatge i confirmar la seua assistència a Gdansk.
  • Passar una prova PCR en les 48 hores anteriors al dia del partit i presentar-la el dia del viatge a Gdansk. 

 

 

Compartir.