Acompanya al Villarreal a Girona i València!
Acompanya al Villarreal a Girona i València!

HOYOYO

Adquireix el pack promocional o les entrades amb desplaçament en bus a les Tendes Oficials

Viatja i anima al Villarreal en els seus desplaçaments a Girona i València! El club ha llançat una promoció especial amb la qual els aficionats groguets poden animar al Submarí en el seu enfrontament de Lliga davant el Girona FC i en el derbi europeu davant el València CF per tan sols 60 euros (entrades i desplaçaments en bus inclosos) . Aquesta promoció està limitada fins a esgotar les 300 entrades cedides pel Girona FC en zona visitant.

Els aficionats que únicament vullguen assistir al partit davant el Girona a Montilivi podran adquirir la seua entrada a la zona visitant, amb desplaçament en bus inclòs, per només 40 euros a les Tendes Oficials. Per contra, els interessats en presenciar només el xoc a Mestalla podran apuntar-se en els establiments comercials del club groguet abonant els 45 euros del preu de l’entrada, mentre que el Villarreal CF, igual que en el viatge a Girona, es farà càrrec del cost del desplaçament de l’afició amb autobús a València.

Promocions: 

  • Pack promocional: Entrades visitants i desplaçaments en bus a Girona i València per 60 euros (Desplaçaments sufragats pel Villarreal CF).
  • Entrada en zona visitant i desplaçament en bus a Girona per 40 euros. (Desplaçament sufragat pel Villarreal CF).
  • Entrada en zona visitant i desplaçament en bus a València per 45 euros. (Desplaçament sufragat pel Villarreal CF).

Punts de venda

  • Tenda Oficial de la Plaça Major de Vila-real (de dilluns a dissabte de 10.00 a 13.45h. I de 17:00-20:00).
  • Tenda Oficial de l’Estadi de la Ceràmica (de dimarts a divendres de 10.00 a 18.00h i els dissabtes de 10.00 a 14.00h). El dijous 11 d’abril, amb motiu del partit de UEFA Europa League davant el Valencia, l’horari de la Tenda de l’Estadi serà des de les 12.00 hores fins a la conclusió del partit.

Informació sobre els desplaçaments

  • Desplaçament a Girona: Els autobusos sortiran el mateix dia del partit a les 10.30 hores des de l’Avinguda França, al costat del IES Broch i Llop.
  • Desplaçament a València: Els autobusos sortiran el mateix dia del partit a les 17.30 hores des de l’Avinguda França, al costat del IES Broch i Llop.
Compartir.