Acompanya al Submarí a Granada!
Acompanya al Submarí a Granada!
||||

La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament per al duel d’aquest dissabte (14.00 hores)

La Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat desplaçament perquè els aficionats grocs acudeixin a Granada per a gaudir del partit davant el conjunt nassarita del pròxim dissabte 19 de febrer a l’Estadi Nou Los Cármenes (14.00 hores).

El viatge a Granada, que inclou entrada al partit i desplaçament amb autobús, té un preu de 78 euros per a peñistas ‘groguets’ i de 90 euros per a la resta de seguidors. Els autobusos eixiran el mateix dissabte, dia de partit, a les 2.30 hores, des de l’Institut Broch i Llop (Av. Europa S/N).

Els aficionats grocs poden apuntar-se al desplaçament a la Tenda de l’Estadi de la Ceràmica el dimarts i dimecres en un horari de 10.00 a 18.00 hores. El dijous l’horari serà de 10.00 a 15.00 hores. També es recullen inscripcions des de la web de la Agrupació de Penyes fins a aquest dijous 17 de febrer.

Entrades soltes per 50 euros

Els aficionats que vulguen viatjar pel seu compte podran comprar entrades soltes per 50 euros a la Tenda de l’Estadi de la Ceràmica fins al dijous a les 15.00 hores.

Tots a Granada!

Compartir.