Placeholder canvas
Acompanya al filial a Saragossa!
Acompanya al filial a Saragossa!

||||

Dona suport al Mini Submarí en La Romareda dissabte que ve 15 d’octubre a les 16.15 hores

Anima al Villarreal B a Saragossa! L’Agrupació de Penyes del Villarreal CF ha organitzat un desplaçament perquè l’afició grogueta acompanye al Mini Submarí en La Romareda (dissabte, 16.15 hores).

El viatge, que inclou entrada i desplaçament amb autobús, té un preu de 36 euros tant per a penyistes com per a la resta d’aficionats ‘groguets’. Els autobusos eixiran el mateix dissabte, dia de la trobada, a les 9.00 hores, des de l’IES Broch i Llop (Av. Europa, 60) i la tornada a Vila-real està prevista una vegada que concloga el partit.

Les inscripcions al viatge es poden realitzar a través de la web de l’APV (www.apvillarrealcf.com) fins al dimecres 12 d’octubre en horari 24 hores.

Compra la teua entrada per 15 euros!

Els seguidors grocs que preferisquen comprar únicament l’entrada per al partit davant el Real Zaragoza podran fer-lo acudint a la Tenda Oficial del Villarreal CF (Plaça Major de Vila-real) el dilluns 10 de 10.00 a 20.00 hores i el dimarts 11 d’octubre de 10.00 a 14.00 hores. El preu de les entrades visitants és de 15 euros. Cal recordar que les entrades són nominatives i, per a fer-se amb elles, és necessari aportar el número de DNI i de telèfon mòbil.

Compartir.