A tres punts de l’objectiu
A tres punts de l’objectiu
||||||

Javi Calleja destaca que el Villarreal depén de si mateix per a aconseguir una plaça Europea si guanya a la Real Sociedad

L’entrenador del Villarreal CF, Javi Calleja, ha destacat aquest matí que el fet que l’equip depenga de si mateix en les últimes tres jornades per a certificar la plaça europea és molt important. La següent final serà contra la Real Sociedad aquest dilluns (19.30 hores, Estadi de la Ceràmica): “Ens enfrontem dos rivals directes, dos aspirants a jugar l’any que ve a Europa, i nosaltres guanyant a la Real Sociedad l’hauríem aconseguit, no dependríem ja de ningú per a certificar aqueixa plaça”.

El tècnic madrileny veu a l’equip replet de confiança. “Afrontem aquest partit amb confiança i amb la seguretat que et dóna estar a dalt i dependre de tu mateix. Però sabent que al davant està la Real Sociedad, un equip que està fent una gran temporada, que té grans jugadors i que ens complicarà les coses segur”, va asseverar.

Segons Calleja, l’excel·lent cinquena posició que ostenta actualment el Submarí és gràcies al treball de tota la temporada: “Estar com estem és gràcies un treball de tot l’any, un treball de tot l’equip, i no sols després del confinament. Després del confinament va arribar la nostra millor versió, però estem així pel treball fet al llarg de tota la temporada. S’ha fet una gran feina, hem anat de menys a més, i hem confiant sempre en el que féiem. Ens queda rematar-ho i és veritat que si l’equip no haguera estat tan unit no haguera pogut eixir dels mals moments. El vestuari s’ha reforçat constantment en la gran relació i en el convenciment que tenen tots”.

El preparador del Villarreal espera un gran partit: “Espere un partit molt bonic, per a nosaltres i per a ells és important la pilota i el control del joc a través de la possessió, per la qual cosa espere una gran disputa. Els dos equips tenim jugadors de molta qualitat i que s’entenen bé amb la pilota, per la qual cosa espere un partit com el del Getafe, un partit per a madurar-lo i no tindre pressa. Un partit per a triar bé si fer atacs llargs o tindre verticalitat; veurem si deixen espais o ens pressionen a dalt. No hem de tindre pressa, ja que la pressa la tindran ells”.

Pel que respecta a l’anàlisi del rival, Javi Calleja va advertir del potencial donostiarra: “A mi m’agrada molt com juga la Real Sociedad. M’agrada com juguen, m’agrada la iniciativa, la seua proposta i la seua idea. Són un equip que et generen ocasions, et fan córrer darrere de la pilota, i sempre generen ocasions per a emportar-se el partit. És veritat que després de l’aturada han sumat menys punts del que es mereixen, com he dit em sembla un dels millors equips de la Lliga”.

Si el Villarreal guanya jugarà la pròxima Europa League. “L’objectiu està a l’abast de la mà, el primer és guanyar nosaltres i depén dels resultats podem assegurar la cinquena plaça, no volem estar en aqueixa fase prèvia i intentarem certificar-lo al més prompte possible. Falta poc, però no està fet. Ens queda la recta final i estem centrats en certificar-ho”, va concloure.

Per a veure la roda de premsa completa de Javi Calleja analitzant la prèvia del partit contra la Real Sociedad tan sols cal clicar en el ‘play’ situat just damunt de la fotografia principal.

Compartir.