skip to content
A la moda amb Sseinse i Vip’s Jeans
A la moda amb Sseinse i Vip’s Jeans

Els jugadors del Submarí han realitzat una divertida sessió fotogràfica en el Mini Estadi

Elegància per al Villarreal amb Sseinse i Vip’s Jeans. Els jugadors del Villarreal han exercit de models per un dia en una divertida sessió fotogràfica realitzada en el Mini Estadi de la Ciutat Esportiva. Els futbolistes, dividits per grups, han anat posant amb la indumentària oficial i també amb la vestimenta més informal. Cal recordar que el Villarreal CF va aconseguir un acord amb la botiga castellonenca Vip’s Jeans i la signatura italiana Sseinse per a confeccionar la vestimenta oficial per a aquesta temporada 2020/21.

Sseinse, moda italiana para al Villarreal

Sseinse ha confeccionat per al Villarreal CF un vestit blau amb camisa blanca i una corbata grisa amb el logo brodat del club. En quant al conjunt més informal, els jugadors del Submarí lluiran uns pantalons ‘xinesos’, samarreta blanca, pantalons vaquers, suèter i una jaqueta. Tot amb un estil napolità autèntic i distintiu.

Sseinse és una de les principals marques de ‘total look’ del panorama italià i internacional. Formada en 2014, Sseinse ha crescut ràpidament tant des del punt de vista de la qualitat, com del costat creatiu, i hui dia és una de les marques que els homes trien pel seu estil.

Sseinse és un nom fascinant i misteriós que identifica una marca posicionada a mig camí entre la moda i el ‘streetwear’, que realitza roba selecta per a homes. El punt de partida és el típic gust italià amb l’objectiu d’apostar per la innovació obtinguda a través de la combinació de materials diferents i d’alta qualitat, una singularitat que s’accentua per l’ús d’accessoris.

Un tall jove i atractiu, resultat d’un estudi sobre les tendències de la moda. Sseinse expressa el seu estil de vida amb una col·lecció de ‘total look’ masculí, que satisfà les demandes d’aquells consumidors als qui els encanta millorar la seua imatge.

Vip’s Jeans, una aposta per la qualitat

Vip’s Jeans és una important botiga de roba de Castelló de la Plana. Situada en el cor de la capital (accés des de la Plaça Pescateria, 9 i des del carrer Enmig, 48), compta amb 31 anys d’experiència i treballa amb marques de referència per a homes i dones de totes les edats.

Finalment, cal ressaltar que els abonats del club disposen d’un 10% de descompte en tots els productes de la botiga Vip’s Jeans, amb només presentar el seu carnet de la present temporada 2020/21.

Compartir.