A la final de la Copa del Rei!
||||||

El Juvenil A empata davant el Real Madrid (2-2 1-0 a l’anada) i jugarà pel títol contra l’Atlètic de Madrid (dissabte, 20.00 hores)

¡Històric! El Juvenil A del Villarreal es va classificar per primera vegada en la seua història per a la gran final de la Copa del Rei després d’empatar davant el Real Madrid en un partit trepidant (2-2). Els grocs tenien l’avantatge del 1-0 aconseguit en l’anada, però van haver de lluitar fins al final per aconseguir la classificació.

El Real Madrid es va posar 2-0 per davant, però en una magnífica segona part, el Juvenil A del Villarreal va igualar el duel amb gols de Fer Niño i Gonzaga. Ara, el rival dels grocs en la gran final serà l’Atlético de Madrid, que va eliminar el Levant a l’altra semifinal. La final es disputarà el proper dissabte 29 de juny a partir de les 20.00 hores a l’estadi Municipal Antonio Peroles de Roquetas de Mar (Almeria).

El primer gol del xoc va arribar molt aviat. Filip va cometre penal sobre Marvin i Baeza es va encarregar de materialitzar la pena màxima (1-0). L’eliminatòria estava igualada. El conjunt blanc va lligar de mans als grocs a la primera meitat. Així, el 2-0 va arribar al 26 . El lateral esquerre Miguel Gutiérrez va deixar anar un xut amb l’esquerra des de la frontal que va entrar amb violència a la porteria groga.

No li estava agradant el partit a Miquel Àngel Tena i l’entrenador del Juvenil A va decidir introduir dos canvis abans del descans. John i José Blanco van entrar al camp i l’equip va millorar substancialment en la segona meitat.

El 2-1 va ser obra de Fer Niño ja en el minut 69. Un robatori de John va propiciar que a Fer Niño pogués disparar des de la frontal de l’àrea. La pilota va entrar enganxada al pal esquerre de la porteria d’Altube. Aquest gol donava la classificació als grocs.

El Real Madrid es va quedar amb un home menys sobre el camp ja al 88′ per una agressió d’Antonio Blanco. Ja en el temps extra, els grocs van empatar el partit i van sentenciar l’eliminatòria amb un contraatac que va acabar amb un centre de José Blanco i una rematada de Gonzaga. De bogeria!

Juvenil A del Real Madrid CF: Altube; Àlex, Miguel Gutiérrez, Mario Gila, Chust, Antonio Blanco, Gelabert, Moha (Fran, m. 78), Marvin (Pedro Ruiz, m. 70), Baeza i Rodrigo.

Juvenil A del Villarreal CF: Filip; Izan (José Blanco, m. 43), Vadik, Pereiro (John, m. 43), Dani Tasende; Galdón, Carlo Adriano, Morante, Enric (Gonzaga, m. 60); Arana (Rodrigo Robles, m. 74) i Fer Niño.

Gols: 1-0. Min. 3: Baeza, de penal. 2-0. Min. 26: Miguel Gutiérrez. 2-1. Min. 69: Fer Niño. 2-2. Min. 94: Gonzaga.

Àrbitre: Muñoz Piedra (C. Madrileny). Groga als locals Miguel Gutiérrez i Marvin; així com als visitants Vadik, John, Filip i Gonzaga. Va expulsar amb vermella directa a Antonio Blanco per part del Real Madrid (m. 88).

Camp: Valdebebas.