A donar el màxim en Granada
A donar el màxim en Granada
||||||

El Vila-real vol tornar del Nuevo Los Cármenes amb els tres punts per a continuar escalant posicions en LaLiga

El tècnic del Villarreal, Unai Emery, va comparéixer en la roda de premsa prèvia al partit de LaLiga contra el Granada CF en el Nuevo Los Cármenes (dissabte, 14.00 hores). L’entrenador d’Hondarribia va posar l’accent en la importància de centrar-se en el vital xoc davant el conjunt nassarita i deixar a un costat l’emoció de la Champions. I és que el Submarí té la necessitat de sumar a Granada.

“Estem molt centrats en el que suposa per a nosaltres LaLiga i una certa descompensació de punts per falta de regularitat. És cert que hem anat recuperant posicions, però encara ens queda el més difícil, acostar-nos als equips que marquen aqueixes posicions europees clares. Des d’aqueixa dificultat, hem de trobar una mentalitat molt forta per a anar partit a partit perquè les oportunitats s’aniran reduint. Ara estem quasi ben col·locats i aqueix ‘quasi’ en el partit de demà marcarà molt”, va subratllar Emery sobre la trobada i la trajectòria en LaLiga fins al moment.

Sobre aquest camí de lliga, el preparador basc va puntualitzar que l’equip no es pot permetre un altre ensopecs: “Hem tingut un procés en el qual ens han faltat jugadors i hem tingut menys recursos per a ser competitius, però també va haver-hi una fase de la temporada en la qual vam poder ser competitius i no ho vam ser. Ara insistim a minimitzar molt els errors des de la concentració i respectar a l’equip rival al màxim. Si perdem la humilitat, ens poden guanyar. Ja no hi ha temps per a probaturas. Cal actuar i hem de tindre rendiment ja. Cadascun ha de donar el seu màxim. El club sempre ha tingut bona predisposició. Ara ha vingut Lo Celso i a l’estiu planifiquem molt bé la temporada”.

Així doncs, Unai Emery va enaltir el treball del rival de demà: “És un equip que a mi m’agrada. Va guanyar a l’Atlético de Madrid i va estar a punt de guanyar al Barcelona. ha fet incorporacions que estan participant ja, però el bloc que tenia abans ja era bo. Tenen una bona estructura organitzativa de club i un entrenador que posa el seu segell propi. Els tenim molt respecte. El partit serà dur perquè els dos equips tenen necessitats”.

El Granada i el Villarreal s’enfronten en el Nuevo Los Cármenes amb les opcions europees del Submarí intactes i en plena trajectòria ascendent en la competició regular. S’espera un xoc disputat entre dos equips que necessiten els tres punts.

Compartir.