skip to content
La prèvia: Visca Sant Pasqual!
La prèvia: Visca Sant Pasqual!

El Submarí busca un nou triomf de lliga davant el Sevilla en l’inici de les festes patronals

Tres sucosos punts per a donar la benvinguda que es mereixen a les festes patronals de Sant Pasqual. El Villarreal buscarà el dissabte (16.15 hores) un nou triomf en la visita del Sevilla FC, que arriba a l’Estadi de la Ceràmica com a dotzé classificat però sense opcions europees.

El conjunt groguet reprèn la competició (jornada 35) després de caure derrotat a Vigo (3-2) en un partit en el qual va mostrar actitud i recursos, però que va quedar condicionat per la primerenca expulsió de Santi Comesaña. Les opcions d’estar a Europa s’han allunyat i, mancant quatre jornades, el Submarí ocupa la novena plaça amb 45 punts, a set de la zona Conference League que marca el Betis.

El Sevilla arriba al xoc en un bon estat de forma després d’encadenar una ratxa de cinc partits sense perdre (quatre victòries i un empat) i, a més, als sevillans se’ls dona bé històricament jugar a Vila-real. Dels 21 partits que ha disputat el Villarreal davant el Sevilla en l’Estadi de la Ceràmica en LaLiga, els grocs han aconseguit la victòria en 7 ocasions, en 9 hi ha hagut repartiment de punts i 5 han caigut del costat andalús.

L’última victòria del Villarreal davant el Sevilla a casa es remunta a la 20/21, en un partit en el qual un hat-trick de Carlos Bacca i un gol de Gerard Moreno van donar la victòria al Submarí per 4-0. En les dues últimes temporades el duel entre tots dos es va saldar amb un 1-1.

L’àrbitre: Díaz de Mera Escuderos

El col·legiat Isidro Díaz De Mera Escuderos (Comité Manxec), de 34 anys, serà l’àrbitre principal del partit i estarà assistit des de la Sala VOR per Valentín Pizarro Gómez (Comité Madrileny).

Compartir.