skip to content
Morales i María Llompart protagonitzen ‘Una estrela en el teu col·le’
Morales i María Llompart protagonitzen ‘Una estrela en el teu col·le’

Els groguets van gaudir d’un entranyable matí amb els alumnes del Col·legi Cervantes de Vila-real

El futbolista José Morales i l’ariet del femení María Llompart van visitar aquest dijous als alumnes del 5é curs del Col·legi Cervantes de Vila-real gràcies a l’activitat ‘Una estrela en el teu col·le’ que s’emmarca dins de la iniciativa Endavant Club Groguet.

En aquesta agradable visita de dos dels nous fitxatges de l’entitat en la present temporada, els joves estudiants han tingut l’oportunitat de plantejar tot tipus de qüestions a tots dos futbolistes, fotografiar-se amb ells i aconseguir els seus autògrafs.

El Villarreal CF, amb els més xicotets gràcies a Endavant Club Groguet

A través de l’activitat ‘Una Estrela en El teu Col·le’, el Villarreal CF acosta el club als més xicotets de la província de Castelló des de la temporada 2014-15. Una infinitat de futbolistes del primer equip i del Villarreal Femení han passat durant els últims anys pels centres escolars de la província de Castelló.

A més, el club groguet va ser capaç de reinventar-se durant la pandèmia per a continuar celebrant aquesta activitat ideant un format virtual que permetera acostar a les estreles groguetes amb els aficionats més joves de la nostra província.

D’ara en avant, els futbolistes del primer equip del Villarreal i Villarreal Femení aniran passant per més centres escolars per a conéixer i gaudir dels més xicotets.

Compartir.