Yousef Al- Mulla, un aficionat de Qatar fidel al Submarí
Yousef Al- Mulla, un aficionat de Qatar fidel al Submarí

Aquest apassionat aficionat és un dels seguidors grocs més coneguts de la comunitat internacional

Yousef Al- Mulla és originari de Qatar, on viu i treballa com a productor en el canal beIN SPORTS. El fan groc porta seguint al conjunt groguet des de 2006, quan tenia tan sols 12 anys. La seua passió pel Villarreal va nàixer en un partit entre el Villarreal i Real Madrid (3-3). El gran joc dels grocs i la qualitat d’alguns dels seus jugadors com Riquelme i Forlán van fer que per al xicotet Yousef el Vila-real fora el seu “únic amor de la vida”.

Únicament ha pogut gaudir en directe una vegada del seu equip de l’ànima, va anar contra la Real Sociedad. Aquell dia molts el recordaran pel golàs que va marcar Sansone des del centre del camp. Un gol que Yousef mai oblidarà. D’altra banda i malgrat la distància, no es perd cap partit. Els nervis s’apoderen d’ell cada vegada que el Villarreal juga, per això afirma que li agrada veure els partits sol i sense soroll per a concentrar-se únicament en el que passa sobre el terreny de joc.

Molts records del Submarí ocupen la ment de l’aficionat de Qatar. Per a ell, un dels moments més feliços va ser el gol de l’ascens a Primera Divisió de Jonathan Pereira contra l’Almeria en l’última jornada. Òbviament, la final de Gdansk també té un buit molt especial en el seu cor, per ser el primer títol en la història del club i per com va ser.

Aquest fan no sols segueix al Villarreal, sinó que ajuda a donar a conéixer el club entre la comunitat àrab. Ha creat un grup de WhatsApp per a xatejar sobre el club groguet en àrab. Hi ha més de 30 participants i cada vegada més persones del seu entorn es van interessant pel Submarí Groc. Un autèntic groguet.

Amb la sèrie Yellows Around the World, el Villarreal CF publica reportatges de manera periòdica que relaten l’apassionant història d’aficionats internacionals del Submarí.

Compartir.