Yeremy, Llompart i Cienfu opten als premis Futbol Draft
Yeremy, Llompart i Cienfu opten als premis Futbol Draft
||||

El canari figura entre els 55 candidats a aparéixer en l’onze ideal masculí i les groguetes fan el propi entre les 33 futbolistes de categoria femenina

Tres groguets han passat el segon tall dels reconeguts premis Futbol Draft! Els tres futbolistes grocs continuen optant als Premis Futbol Draft 2022 després de l’última actualització de les llistes.

El Comité Tècnic, format per representants de totes les institucions del futbol espanyol, ha realitzat el segon tall de 55 jugadors en categoria masculina i de 33 jugadores en categoria femenina. Yeremy Pino està en la pugna per aparéixer en el millor onze com a extrem dret contra altres candidats com són Nico Williams (Athletic Club), Germán Valera (Atlético de Madrid), Ilias Akhomach (FC Barcelona) i Naim García (CD Leganés).  María Llompart i Cienfu, com a migcampistes, lluitaran per entrar en l’onze contra Ana Torrodà (Valencia CF).

El Comité Tècnic de Futbol Draft® està format per tots els seleccionadors de la Real Federació Espanyola de Futbol en les categories inferiors, així com reconeguts experts en el futbol de pedrera i membres de les principals institucions del futbol espanyol (RFEF, LaLiga, AFE, CSD i AEAF). En aquesta edició, el comité ha comptat amb els següents participants: Javier Lasagabaster (Director General de Futbol Draft®), Francis Hernández (Coordinador de Seleccions Nacionals RFEF), Luis de la Fuente (Seleccionador Sub-21), Santi Denia (Seleccionador Sub-19), Pablo Amo (Seleccionador Sub-18), Julen Guerrero (Seleccionador Sub-16), Montse Tomé (Segona entrenadora de la Selecció Espanyola Femenina Absoluta i Seleccionadora Sub-23), Nacho Silván (expert en futbol de pedrera), Cristian García (en representació de la presidència de la Federació De La Rioja) i Raúl Ojeda (representant a LaLiga).

Compartir.