Xilxes es bolca amb el clínic de Marcos Senna
Xilxes es bolca amb el clínic de Marcos Senna

VILLARREAL CF

Aquesta localitat serà protagonista d’Endavant Província davant la SD Eibar (diumenge, 18.30 hores)

La localitat de Xilxes serà protagonista en l’Estadi de la Ceràmica diumenge que ve davant la SD Eibar (18.30 hores) gràcies a Endavant Província. La iniciativa llançada pel Submarí porta promocionant els diferents municipis castellonencs des de la temporada 14/15.

La presentació d’Endavant Xilxes s’ha dut a terme aquesta vesprada en el Camp Futbol Municipal L’Alter amb la presència de l’exfutbolista ‘groguet’, Marcos Senna. A més, Senna va impartir sobre el camp l’habitual clínic al costat de diversos tècnics del futbol base groc. Desenes de joves talents de Xilxes van poder gaudir dels consells del exinternacional del Submarí.

La localitat castellonenca aprofitarà el duel de LaLiga Santander per a donar a conèixer els seus atractius turístics, gastronòmics, culturals i comercials entre la població. En els exteriors de l’Estadi de la Ceràmica s’instal·laran carpes amb material promocional i es realitzarà una degustació amb productes típics de la zona dins d’una increïble ‘Fan Zone’ que molts aficionats ja han gaudit anteriorment.

Compartir.