skip to content
Bones festes amb Wanda!
Bones festes amb Wanda!

VILLARREAL CF

Els 30 xiquets xinesos que es formen en el Villarreal agraeixen l’afecte a través d’un divertit vídeo

Els 30 xiquets xinesos que integren el Projecte Wanda del Villarreal CF, que permet a les joves promesa xineses formar-se en el Submarí, han volgut agraïr a tots els groguets el seu afecte i dedicació amb un divertit vídeo de Nadal. Per a veure la peça, pots prémer sobre el botó ‘vídeo’ del visor o a través del següent enllaç: Wanda Navidad 2014

El projecte Wanda

Al desembre de 2010, el Villarreal va subscriure un conveni de col·laboració amb el grup Dalian Wanda Group Corporation Ltd., en coordinació amb el govern central xinès i el Ministeri d’Esports, pel qual el Submarí participa activament en el procés de transformació del futbol xinés.

Per a entendre l’acord, és necessari destacar que existeix un interès d’Estat per part de Xina per potenciar el futbol dins del país i de situar-ho en el lloc que mereix. En futbol, Espanya és un país admirat per a Xina i sinònim de qualitat. Així, i amb la finalitat de fer créixer el futbol base xinés, el grup Wanda va encarregar a GreatGate-Zertior el desenvolupament d’un projecte de millora dels joves talents futbolístics xinesos, que seran enviats cada mes d’agost a Espanya per a formar-se i constituir a futur l’eix de la Selecció Xina.

Des de la temporada 2012-13 i durant tres temporades (aquesta serà per tant la segona), ampliables a altres dues, Wanda envia anualment a la Ciutat Esportiva del Villarreal a deu futbolistes joves promeses xineses perquè puguen formar-se en el planter del Submarí.

 

 

 

 

 

 

{mp4remote}https://www.villarrealcf.es/media/com_webplayer/feliznavidadwanda2014.mp4{/mp4remote}
Compartir.