skip to content
“Faré el possible perquè el Villarreal Femení seguisca en primera”
“Faré el possible perquè el Villarreal Femení seguisca en primera”

Sara Monforte ha analitzat l’actual situació del conjunt groc i el seu pròxim partit davant l’Atlético de Madrid (dissabte, 16.00h)

L’entrenadora del Villarreal Femení, Sara Monforte, va comparéixer davant els mitjans de comunicació en la roda de premsa prèvia al partit que enfrontarà a les groguetes enfront de l’Atlético de Madrid, corresponent a la jornada 15 de la Finetwork Liga F. El partit tindrà lloc dissabte 14 de gener, a partir de les 16.00 hores, en el Centre Esportiu Civitas d’Alcalá de Henares. Aquestes són les declaracions de l’entrenadora grogueta:

La volta de Tere Morató

“Ha sigut la millor notícia que podem tindre. Per a nosaltres Tere és molt important, ja que és una jugadora vital. Estem molt contents a nivell esportiu, perquè serà de gran ajuda, ja que ens aportarà molt de poder ofensiu. I a nivell personal s’ho mereix, perquè porta treballant molt temps. Hi ha hagut un canvi físic espectacular, gràcies al seu treball amb readaptació i amb fisioterapeutes. És el nostre fitxatge d’hivern ideal. 

Serveis mèdics ens pauta els minuts que pot anar disputant. Contra el Sevilla FC van ser uns 15 i per a l’Atlético de Madrid podrien arribar a ser uns 30. Anirem progressant perquè la càrrega de treball no siga tan fort”.

Estat anímic de l’equip

“Ha estat malament. A nivell de resultats no està sent un bon moment i la imatge que hem donat ací en el Mini Estadi no ha sigut bona, però les jugadores estan entrenant molt bé. El cos tècnic hem fet autocíritca i hem mirat a veure quines coses es poden millorar. Crec que en el partit contra el Sevilla FC es va veure un altre Villarreal ja. De fet, crec que va ser molt injust el resultat degut al gol anul·lat que era totalment legal. Hem fet una mica de ‘reset’ i sí que és veritat que l’equip va ser una mica més agressiu. A partir d’ara veurem a un altre Villarreal Femení”.

Aspectes per millorar

“Són les àrees. Amb molt poc ens creen perill, perquè no estem sent contundents i no estem defensant bé eixes situacions, i en la seua àrea hem de ser més agressives. Moltes vegades juguem o massa vertical o horitzontal, així que hem de saber diferenciar quan hem de jugar cada cosa, ser agressives ofensivament i trepitjar més àrea i tindre més gol”.

El rival: Atlético de Madrid 

“És un equip que ha canviat molt amb el canvi d’entrenador. És un equip molt seriós, que defensa molt en el seu propi canvi, que espera al rival. A més, et deixa molt poques línies de passada. Tenen a Marta Cardona en un gran moment. Serà un equip al qual difícilment puguem tirar-li mà a nivell posicional, però hi haurà altres maneres de fer-li mal”. 

Possible alineació indeguda del Sevilla FC en Copa de la Reina

“Ara mateix nosaltres ens centrem en la lliga i en el partit de l’Atlético de Madrid. A mi m’hauria agradat més aconseguir la victòria en el camp. De fet, crec que vam fer mèrits. Ara està en mans de la RFEF i si ens ho concedeixen, anirem a competir l’eliminatòria.

Per exemple, el partit contra el Sevilla FC era un bon moment per a poder canviar la imatge del Villarreal. No permetré més que donem eixa imatge. Tot passa per les mans del cos tècnic. L’equip ha d’anar al 200% i potser eixa eliminatòria ens vindria molt bé per a agafar confiança”. 

Continuar lluitant 

“A nivell personal com a entrenadora, si no fora per aqueix bagatge, és difícil ser fort i confiar en el treball. Ara mateix és difícil que des de fora del club et donen suport. Confie moltíssim en el meu equip i confie en el nostre treball. No vol dir que no hi haja res a millorar. El primer que faig és fer autocrítica i sé que tot passa per les meues mans. Faré tot el possible perquè aquest Villarreal Femení torne un any més a mantindre’s en primera divisió, perquè s’ho mereix per tot el que fa com a club. Per a la lliga femení, crec que el Villarreal Femení es mantinga és del millor que els pot passar, perquè és un dels clubs que realment aposta i un exemple és jugar en el Mini Estadi. Farem tot el que siga a les nostres mans per a aconseguir l’objectiu”.

Compartir.