“Volem ser primers, però cal anar amb calma”
“Volem ser primers, però cal anar amb calma”

ACF FOTOGRAFÍA

Fran Sol parla del bon moment del Villarreal B, que segueix segon en la taula

El davanter del Villarreal B, Fran Sol, va destacar hui que, a pesar que l’objectiu del filial és estar en la promoció, l’equip somia amb aconseguir el primer lloc. No obstant açò, el madrileny creu que l’important és seguir mantenint la gran dinàmica que el grup ha aconseguit fins ara. “La il·lusió és la d’intentar ser primers, encara que el nostre objectiu principal és el d’anar partit a partits, aconseguir estar en la zona de promoció. Sí és cert que, tal com estan les coses, i veient com estem nosaltres, se’t passa pel cap el poder lluitar per ser campions de Lliga. De tota manera, ja veiem que el Reus no afluixa. En el partit que juguem allí van demostrar que són un equip molt complicat, un rival molt fort al que esperem poder retallar punts quan venja al Mini Estadi”.

Sol, que va anotar els dos gols que van servir per a imposar-se al Cornellà el cap de setmana passat, va explicar que el fonamental ser més competitius fora de casa: “Estem en un gran moment a casa, estem forts i guanyem molts punts, però fora és on se’ns estan escapant alguns punts. Si volem ser el millor equip del categoria, hem de millorar fora de casa. Crec que la superfície fora de casa, amb gespa artificial, amb camps xicotets, sempre ens complica, són nou camps de gespa artificial i açò afecta. El bé és que ens hem llevat sis d’aqueixos camps i la segona volta serà molt millor per a nosaltres”.

A més, el punta groc també va parlar de la gran oportunitat que se’ls presenta aquest cap de setmana davant La Pobla de Mafumet (Camp Municipal de Pobla, dissabte, 16.30 hores), filial del Nàstic de Tarragona. “Ara juguem fora de casa contra un filial, és una oportunitat per a poder tancar l’any amb una victòria i acostar-nos a aqueixa primera plaça. Serà un partit complicat perquè ells també necessiten els punts, però viatgem amb molta il·lusió”.

Compartir.