skip to content
“Volem ser ambaixadors i potenciar la ceràmica”
“Volem ser ambaixadors i potenciar la ceràmica”

Roig ha augurat un pròsper futur a l’acord de patrocini amb Ascale, presentat este dimarts en les seues instal·lacions

El Villarreal CF i Ascale han presentat este dimarts l’acord de patrocini que convertix a l’empresa castellonenca en un dels patrocinadors oficials del club fins a juny de 2025. L’esdeveniment, emmarcat en la III edició de Ceràmica Experience, s’ha celebrat en les instal·lacions de la companyia del Grup Pamesa i ha comptat amb les compareixences del president de l’entitat groga, Fernando Roig, i del gerent comercial d’Ascale, Ramón Benlloch.

Durant la compareixença, el màxim mandatari groc ha valorat l’acord: “La col·laboració amb Ascale és molt important a nivell empresarial, entre el que és el Villarreal i la ceràmica, incorporant a una nova empresa com és Ascale, que esperem que ens ajude i que nosaltres puguem promocionar-los”.

Fernando Roig també ha donat a conéixer el nou patrocinador oficial del club: “Ascale és l’empresa més jove del grup Pamesa, fabricant alguna cosa que no tenia el grup Pamesa. Peces de gran format tant d’interiors com exteriors. Porta set anys en marxa i des del 2023 s’ha unit al grup”.

De la mateixa manera, ha augurat un pròsper futur entre totes dues entitats: “Tot el que siga tindre un bon espónsor com és Ascale i ells que tinguen un ambaixador com nosaltres, ens servix a tots dos per a promocionar-nos i per a eixir beneficiats. El futbol i la ceràmica és un matrimoni que en esta província ha d’anar de bracet”.

El president del Villarreal també ha reivindicat l’important paper de la ceràmica a la província de Castelló: “El 95% del que es produïx en ceràmica a Espanya és a la província de Castelló, i l’objectiu és potenciar la ceràmica a través de Villarreal. És una cosa que ens implica a tots i a moltes ciutats i poblacions de la província. S’estrenarà el patrocini este divendres davant la Real Sociedad”.

Finalment, en la seua faceta com a empresari de la ceràmica, Roig s’ha mostrat optimista sobre les expectatives del 2024 en este sector: “L’any 2023 ha sigut complicat, els polítics no han sabut gestionar la situació del canvi climàtic. Ha sigut especulatiu. Per sort l’any 2024 tot s’ha estabilitzat. Tindrem un any espectacular a la província quant a ceràmica, de fet, els dic que jugarem la Champions o fins i tot guanyar-la”.

A l’acte també han assistit l’entrenador del Villarreal CF, Marcelino García Toral, a més dels capitans del primer equip, Raúl Albiol, Gerard Moreno, Dani Parejo i Manu Trigueros, a més dels membres del consell d’administració del club.

Gràcies a esta aliança, Ascale incorporarà la seua imatge en el revers de la samarreta oficial de joc del Villarreal CF, lluint per primera vegada el seu logo a partir del partit d’este divendres enfront de la Real Sociedad. El club també donarà visibilitat a Ascale en els diferents suports de patrocini oficials de l’entitat.

Compartir.