skip to content
“Volem acabar amb bones sensacions”
“Volem acabar amb bones sensacions”

ACF FOTOGRAFIA

El jugador del filial, Pablo González, assegura que l’equip competirà fins al final

Pablo González, jugador del Villarreal B, ha destacat que el filial intentarà guanyar cada partit que queda per a acabar bé la temporada: “Hem de pensar que cada xoc és un aprenentatge per a nosaltres, per a millorar. Volem donar alegries al club i a nosaltres mateixos i acabar la campanya amb bones sensacions. Pensem ja en el pròxim partit, a fer les coses bé i demostrar que l’equip és molt competitiu”.

El migcampista ha afirmat que es troba totalment recuperat de la lesió de genoll i vol gaudir dels partits que queden. “Estic molt content de tornar a jugar, d’entrenar amb l’equip. Per sort, ja estic al cent per cent, no tinc molèsties i treball a ritme normal. Ha sigut un període dur i més llarg de l’esperat, però ara vull aprofitar els quatre partits que queden fins al final”, ha reconegut González.

El granadí ha explicat que la temporada està sent bona, però que sempre es pot millorar: “L’equip ha demostrat que pot competir a bon nivell i sempre hem estat en les posicions d’a dalt. Al final, una sèrie de resultats negatius ens ha portat una mica a baix, però l’equip ha fet un bon treball. Hem perdut punts per petits detalls i ens han afectat molt les baixes. Es pot millorar, però l’equip sempre ha donat la cara que és l’important”. 

Compartir.