skip to content
Viu en directe el Villarreal-Castellón de juvenils!
Viu en directe el Villarreal-Castellón de juvenils!

ACF FOTOGRAFÍA

El partit es retransmet aquest dissabte a Villarreal CF Live i Televisión de Castellón Mediterráneo

El partit entre el Juvenil A del Villarreal i el del Castellón d’aquest dissabte 16 de gener, corresponent a la 18a jornada de Divisió d’Honor Juvenil, serà el ‘Partit de la Cantera Grogueta’ d’aquest cap de setmana. Aquesta retransmissió del futbol base groc es podrà veure a Televisión de Castellón Mediterráneo i a Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club a través de la seva pàgina web.

El Juvenil A del Villarreal és líder del Grup VII de Divisió d’Honor, mentre que el conjunt ‘orellut’ ocupa la novena plaça. La prèvia del partit arrencarà a les 17.30 hores amb reportatges exclusius ia les 18.00 hores començarà a rodar la pilota sobre la gespa del Miniestadi de la Ciutat Esportiva. Ja aquest diumenge 17 de gener es tornarà a emetre a Televisión de Castellón Mediterráneo la prèvia des de les 11.30 hores i el partit a les 12.00 hores.

El programa Cantera Grogueta, a Televisión de Castellón Mediterráneo i al web

Cantera Grogueta és un programa de televisió que s’emet a Televisión de Castellón Mediterráneo tots els dimecres a les 19.00 hores (repetició els dijous a les 14.00 hores) i que també està disponible a la web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es).

Compartir.