¡Viu el Villarreal C-Atlético Levante en directe!
¡Viu el Villarreal C-Atlético Levante en directe!
HOYOYO

Televisió de Castellón Mediterranáneo i Villarreal CF Live oferiran el xoc (diumenge, 12.00 hores)

No et perdes el vibrant partit entre el Villarreal C i l’Atlético Levante! Si no pots presenciar el partit des de les grades del Mini Estadi, Televisión de Castellón Mediterráneo oferirà en directe el partit (diumenge, 12.00 hores). A més, des de mitja hora abans del xoc, a les 11.30 hores, arrencarà la retransmissió amb la millor prèvia i una selecció de reportatges del Submarí.

‘El Partit de la Cantera Grogueta’ també s’emetrà des de la plataforma d’emissió en directe del club groc, Villarreal CF Live, així com des de Youtube, Periscope i Facebook. El portal digital Marca.com també retransmetrà el xoc.

El Villarreal C de Pere Martí afronta el compromís davant el filial granota amb la ment posada en fer del Mini Estadi un fortí i obtenir els tres punts, el que els permetria alçar el vol en el campionat de Lliga. L’Atético Levante arriba en un bon moment. El conjunt valencià, que està sent un dels equips més destacats en aquestes primeres jornades, tractarà de neutralitzar el bon futbol del filial groc. Així mateix, l’enfrontament depara la tornada de Paco López, extècnic del Villarreal B i Villarreal C, a la Ciutat Esportiva.

Connexions en directe al CD Ebro-Villarreal B

A més, de forma excepcional, la retransmissió d’aquesta setmana comptarà amb connexions especials a l’encontre entre el CD Ebro i el Vilarreal B que es disputarà a terres aragoneses a la mateixa hora (diumenge, 12.00 hores). ¡El desplegament més complet perquè pugues vibrar en directe amb les millors jugades dels conjunts de la Cantera Grogueta!

 

Compartir.