skip to content
Viu el Villarreal B-Badalona en directe!
Viu el Villarreal B-Badalona en directe!

ACF FOTOGRAFÍA

El partit es podrà veure a Villarreal CF Live i a Televisión de Castellón Mediterráneo

El partit entre el Villarreal B i el Badalona d’aquest dissabte 12 de març, corresponent a la 29a jornada de Segona Divisió B, serà el ‘Partit de la Cantera Grogueta’ d’aquest cap de setmana (17.00 hores). Aquesta retransmissió del futbol base groc es podrà veure a Televisión de Castellón Mediterráneo i a Villarreal CF Live, la plataforma d’emissió en directe del club a través de la seva pàgina web.

La prèvia del partit arrencarà a les 16.30 hores amb reportatges exclusius que estaran dedicats al Xilxes, que és un dels 41 clubs que ha signat el conveni Endavant Futbol Provincial amb el Villarreal CF, i quatre jugadors de l’Infantil C de la Cantera Grogueta. A les 17.00 hores començarà a rodar la pilota sobre la gespa del Miniestadi.

El Villarreal B, que és líder del Grup III de Segona Divisió B, buscarà ampliar la seva renda al capdavant de la taula retrobant-se amb el triomf. Per la seva banda, el Badalona és 12è a la taula i acumula quatre jornades sense perdre.

Un dels futbolistes més destacats del Villarreal B aquesta temporada com és Rodri Hernández analitza la prèvia d’aquest partit al vídeo adjunt a aquesta notícia.

El programa Cantera Grogueta, a Televisión de Castellón Mediterráneo i al web

Cantera Grogueta és un programa de televisió que s’emet a Televisión de Castellón Mediterráneo tots els dimecres a les 19.00 hores (repetició els dijous a les 14.00 hores) i que també està disponible a la web oficial del Villarreal CF (www.villarrealcf.es) .

Compartir.